/ Printscreen
03/03/2023 u 08:38 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Madona ponovo zaljubljena, novi dečko 35 godina mlađi

Slavna pjevačica ponovo u ljubavnoj romansi

Madona (64) je nedavno raskinula sa 40 godina mlađim dečkom Endruom Darnelom, a sada je navodno započela romansu sa svojim trenerom Džošom Poperom (29), piše Daily Mail.

Izvori su u srijedu naveli kako je ponovo pronašla mladog muškarca. Džoš, inače, trenira jedno od šestoro Madonine djece u svojoj teretani u Njujorku.

Trener je podijelio fotografije na kojima pozira uz Madonu, dok je ona bukvalno zalijepljena za njega. Kraljica popa je svoje usne prislonila na njegovo rame i uhvatila ga za biceps. Ni mladi sportista nije ostao imun na njene dodire pa je uzvratio zagrljajem.

Podsjetimo, izvor je nedavno za Page Six naveo kako su ona i model Endru Darnel prekinuli svoju "vrlo ležernu" vezu, nakon što je 23-godišnjak pronašao djevojku približniju svojim godinama.

-Bio je to samo vrlo ležeran odnos s Darnelom, tako da nije slomljena. Samo se razlaz dogodio u pogrešno vrijeme. Ona ima manje krize samopouzdanja i ovo ne pomaže. Dobro se zabavljala s Endruom, ali to nikada nije bila ljubav ili nešto slično-  ispričao je izvor, prenosi Pink.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 15:13