/ Foto: Twitter/Printscreen
03/07/2023 u 21:37 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Mama i sestra Kejt Midlton bile izbačene iz kraljevske lože Vimbldona

Majka i sestra su godine 2017. prebačene na standardna mjesta za duel Endija Mareja u četvrtom kolu protiv Benoe Pairea

Nije samo Kejt Midlton veliki obožavalac tenisa, njena mama Kerol i sestra Pipa takođe su redovini posjetioci Vimbldona, gdje je jednom nesrećnom incidentu paru uskraćeno mjesto u prestižnoj kraljevskoj loži Centralnog terena.

Vimbldon je počeo danas, a kao i uvijek, poznata lica će krasiti prestižnu kraljevsku ložu Centralnog terena.

Kao kraljevski pokrovitelj Ol Ingland Kluba, princeza od Velsa će bez sumnje otići na SW19 u nekom trenutku tokom turnira kako bi uhvatila akciju.

Kejt je veliki obožavalac tenisa i poznato je da ima prijateljstvo s dvadesetostrukim pobjednikom Grend slem turnira - Rožerom Federerom.

Naravno, kada princeza posjeti klub, ponuđena su joj najbolja mjesta u kraljevskoj loži - a vrlo često i njenoj porodici.

Ali jedne godine, čini se da su Kerol i Pipa spriječene da zauzmu svoja mjesta u prestižnoj loži - a sve se svelo na grešku, prenosi “Miror”.

Majka i sestra su godine 2017. prebačene na standardna mjesta za duel Endija Mareja u četvrtom kolu protiv Benoe Pairea.

Prema  listu “Helou!” stigli su prekasno na meč, a stroga pravila u Ol Ingland Klabu znače da oni koji dolaze kasnije ne mogu biti primljeni u ložu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 00:07