/ - Instagram
10/05/2023 u 01:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Marina Visković o plastičnim operacijama: Ne vidim problem u tome

Na društvenim mrežama se mogu pronaći Marinine slike sa početka karijere, na kojima je gotovo neprepoznatljiva, što je izazvalo brojne reakcije

Marina Visković važi za jednu od najzgodnijih pjevačica na sceni, a često ističe koliko je posvećena napornim treninzima uz pomoć kojih održava vitku liniju.

Ipak, ona nije krila i da je do željenog izgleda došla i uz pomoć brojnih plastičnih operacija, a od početka karijere se znatno promijenila.

Na društvenim mrežama se mogu pronaći Marinine slike sa početka karijere, na kojima je gotovo neprepoznatljiva, što je izazvalo brojne reakcije.

Marina je o plastičnim operacijama uvijek otvoreno pričala, pa je, kako je i sama izjavila, na sebi promijenila sve što je željela.

- Na sebi sam operisala sve što sam htjela. Ne vidim nikakav problem u tome da promijenim nešto što mi se na licu ili tijelu ne dopada. Uostalom, takve promjene dobro utiču na samopouzdanje. Najbitnije je imati mjeru i ne pretjerati sa operacijama. Zbog toga me uopšte ne vrijeđa kada neko za mene kaže: 'Pogledaj kako je sva izoperisana - rekla je pjevačica ranije i dodala da njen posao zahtijeva da uvijek dobro izgleda, prenosi Pink.rs.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. maj 2024 03:10