Marko Luis / -VISUAL
27/07/2023 u 18:30 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Marko Luis 6. avgusta dolazi u Podgoricu

Miljenik podgoričke publike dolazi u CKZ Ribnica i donosi nove pjesme sa novog albuma Beskraj II

Nastupe u Podgorici pamti samo po lijepom. Obožava podgoričku publiku, ali i ona njega, i "svaki sledeći nastup je nova dimenzija", kaže autor hitova "Ćutaću", "Imao sam ružne sne", "Dude", "Ruse kose", "Cveće Cafnalo", "Ninana", "Bonita"...

- PODGORICA!!!! Long time no see. Vidimo se 6. avgusta u Ribnici, jaoooo! Kako je dobro kad je dobro - napisao je Luis na instagram profilu najavljujući svoj dolazak u Crnu Goru.

Marko Luis nakon prošlogodišnjeg spaktakularnog nastupa, u CKZ Ribnica vraća se 6. avgusta sa novim muzičkim delikatesima, jer ako je iko vrijedan u studiju to je Luis.

U protekloj godini je radio na čak šest albuma istovremeno, većinu je završio i realizovao kako je zamislio, radio filmsku muziku, ali i produkciju i pjesme za sestru Maju Luis, kao i dječji album.

Album "Beskraj II", njegov šesti studijski album, zbog tragičnih događaja u Srbiji početkom maja je odlagan, i konačno je 1. juna ugladao svjetlo dana. Album donosi 14 pjesama od kojih su većina dueti. Ovaj album je nastavak albuma "Beskraj I" iz 2017. u kojem su takođe dominirali dueti i kolaboracije sa kolegama. Ovoga puta sarađivao je umjetnicima poput Edo Majko, Helem Nejs, Kendi, Amnna, Sajsi MC, Masha...

U već dobro poznate hitove svoje mjesto je našla "Ružica" koja će podgoričku premijeru imati u Ribnici.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. maj 2024 01:22