Marko NIkolić novi album DOđi d ate volim / -SKRINšOT/JUTJUB
08/09/2023 u 15:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Marko Nikolić predstavlja novi album Dođi da te volim

Album će biti svečano predstavljen na promociji koja će se održati u ponedjeljak, 11. septembra

Uzbudljive vijesti stižu za sve ljubitelje muzike! Nakon dvije decenije uspešne karijere, Marko Nikolić, autor brojnih hitova pop i narodne muzike, najavljuje svoj novi album pod nazivom Dođi da te volim. Album će biti svečano predstavljen na promociji koja će se održati u ponedjeljak, 11. septembra.

Ovaj muzički virtuoz i autor tekstova, koji je obilježio decenije svojim hitovima, sada počinje svoju solo karijeru sa deset pjesama ispunjenih ljubavlju, romantikom i nježnim notama. Na promociji, Marko će ove pjesme izvesti uživo sa svojim bendom i pružiti publici nezaboravno muzičko iskustvo.

S obzirom na dugogodišnji rad sa brojnim kolegama, promociji će prisustvovati i mnoge Markove kolege koji izuzetno cijene njegov rad, a među njima će biti: Tijana Bogićević, Dejan Matić, Andreana Čekić, Boban Rajović, Željko Vasić, Saša Milošević Mare, Aleksandar Kobac, Vladimir Graić, Marko Kon, Aleksandra Milutinović, Dušan Alagić, Aleksandar Sofronijević i drugi. Marku će na promociji podršku dati i sestra Maja Nikolić i supruga Ana Bučević Nikolić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
04. jun 2024 15:14