/ SCREENSHOT PRIMORSKI PORTAL
30/09/2022 u 15:17 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Međunarodni brak – Baranka se udala za sina Nikole Sarkozija

Luj Sarkozi već godinama je u vezi sa Natali Husić, rođenom u Crnoj Gori. Njih dvoje su se upoznali u Sjedinjenim Državama

Sin Nikole Sarkozija, bivšeg predsjednika Francuske, Luj Sarkozi, oženio se Barankom Natali Husić, a ceremonija vjenčanja organizovana je u Provansi, prenosi Primorski portal.

Sajt actualnewsmagazine.com prenosi da je već godinama Luj Sarkozi u vezi sa Natali Husić, rođenom u Crnoj Gori. Navode i da Natali živi između Vašingtona i Njujorka i upoznala je Luja Sarkozija u Sjedinjenim Državama, a ona je model i glumica.

Vjenčanje je održano 24. septembra. Luj, koji ima 25 godina, sudbonosno „da“ izrekao je u prisustvu svojih roditelja i brojnih porodičnih prijatelja, na ceremoniju koja je održana u opštini Gord, divnoj opštini na jugoistoku zemlje. 

Nikola Sarkozi je doputovao sa svojom suprugom Karlom Bruni i njihovom ćerkom Đulijom, dok je Sesilija Atias došla iz Njujorka, gdje sada živi.

- Vjenčanje Luja Sarkozija i Natali Husić u Gordu. Čestitamo mladencima. Nakon dolaska gospođe Pompidu (kao prve dame) da otvori Vazarelijev muzej 1970. godine i kupovine imanja u našem selu od strane Fransoa Miterana 1972. godine, Gord i dalje prima bivšeg predsjednika Republike u Sali časti u našem zamku, napisao je predsjednik opštine u naslovu fotografija, ponosan što je proslavio ovaj brak.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
07. decembar 2022 23:04