Megan Markl / - INSTAGRAM
11/10/2022 u 23:19 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Megan Markl bila u braku sa poznatim producentom

Prije nego što su stali na "ludi kamen", bili su sedam godina u vezi

Megan Markl je bila glumica i pojavljivala se na malim ekranima, ali je postala svjetski poznata kada je uplovila u vezu sa Harijem 2016. godine.

Od tog dana, interesovanje za njen privatan život ne jenjava, posebno od kada su Hari i ona izašli iz kraljevske porodice i dali čuveni intervju kod Opre Vinfri.

Iako je Megan otvoreno govorila o svemu, jednu stvar ipak vešto zaobilazi, a u pitanju je njen prvi brak.

Naime, Megan je prije Harija bila u braku sa američkim producentom Trevorom Engelsonom. Njih dvoje su se vjenčali 2011. godine, a svadba je trajala čak četiri dana. Vjenčali su se na plaži na Jamajci pred 100 zvanica.

Megan je tada imala jednostavnu, dugačku bijelu haljinu sa srebrnim pojasom i puštenu kosu, a mladoženja je bio u bijeloj košulji i pantalonama. Mlada se potom presvuka u žuti bikini i plesala je na plaži uz drage ljude i koktele do jutra.

Prije nego što su stupili u brak, Megan i Trevor su bili čak sedam godina zajedno. Ipak, njihov brak je trajao samo dvije godine, od 2011. do 2013. godine. Zvanično je okončan 2014. godine, kako su tada rekli, zbog "nepremostivih razlika".

U doba dok su još bili samo u vezi, Megan je svojim najbližim prijateljima otkrila kako je Trevor ne podržava u njenoj glumačkoj karijeri.

Prema riječima ljudi iz Meganinog bliskog okruženja, njenom bivšem suprugu nije se svidjelo koliko se Megan promijenila nakon nagle popularnosti njene uloge u seriji "Suits".

U knjizi "Finding Freedom" navodi se da je Engelson uživao u tome da Megan zavisi od njega u svakom smislu, pa mu je njena popularnost veoma zasmetala.

Trevor je sada u braku sa nutricionistkinjom Trejsi Karlend. On je svoju izabranicu, inače ćerku bankara multimilionera, zaprosio samo dvije nedjelje poslije vjenčanja princa Harija i Megan Markl iako su u tom trenutku bili zajedno samo sedam mjeseci.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
13. april 2024 21:37