/ - Arhiva
28/01/2023 u 18:27 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Meril Strip snima dvije nove serije

Gledali smo je u serijama "Anđeli u Americi" i "Nevine laži", a uskoro ćemo imati priliku da uživamo u njenim glumačkim bravurama u crnohumornoj seriji "Samo ubistva u zgradi" i drami "Ekstrapolacija"

Poznata glumica Meril Strip, trostruka oskarovka, dobitnica osam Zlatnih globusa i nebrojeno drugih nagrada, nedavno se pridružila postavama čak dvije serije.

Gledali smo je u serijama "Anđeli u Americi" i "Nevine laži", a uskoro ćemo imati priliku da uživamo u njenim glumačkim bravurama u crnohumornoj seriji "Samo ubistva u zgradi" i drami "Ekstrapolacija".

Treća sezona veoma nagrađivane serije "Samo ubistva u zgradi" očekuje se tokom ove godine na striming platformi "Hulu", ali još nije precizirano koju će ulogu tumačiti Meril Strip.

O njenom učešću u ovoj seriji, koja kombinuje elemente misterije i komedije, javnost je obavijestila Selena Gomez putem društvenih mreža. U videu koji je postavila, mlada glumica najavljuje nastavak serije u prisustvu kolega iz prethodnih sezona Stiva Martina, Martina Šorta i Pola Rada. Upravo je komičar Stiv Martin, uz Džona Hofmana, autor serije koja prati tri stranca kojima je zajednička opsednutost istinskim zločinima.

Troje stanara, koje tumače Stiv Martin, Martin Šort i Selena Gomez, u prvoj sezoni odlučuju da se igraju detektiva kada se u njihovoj zgradi desi pravo ubistvo, dok je u prošlogodišnjem drugom ciklusu i sama trojka bila optužena u novom slučaju zločina u susjedstvu.

Priča će se u novim epizodama razvijati oko istrage ubistva pozorišnog glumca Bena Glenroja, kojeg će tumačiti Pol Rad, što je prikazano na kraju druge sezone.

Najbolja glumica svoje generacije, kako je često opisuju, uskoro će se pridružiti i glumačkoj ekipi koja snima seriju "Ekstrapolacija".

U ovoj dramskoj seriji, koju je kreirao Skot Z. Berns, uz slavnu oskarovku uloge će tumačiti i Adarš Gurav, Dejvid Švimer, Kit Harington, Majkl Gandolfini, Tobi Magvajer, Keri Rasel, Metju Ris...

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. mart 2023 11:23