Милан Оташевић / Приватна архива
13/02/2022 u 13:00 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Милан Оташевић отпјевао у свом маниру „На путу за лудило"

Пјевач Милан Оташевић обрадовао је недавно публику снимивши нови кавер, и то за популарни хит "На путу за лудило" који у оригиналу изводи Миле Игњатовић. Пјесму, је како каже, одабрао на наговор колеге Милоша Радуловића.

- Одмах сам ступио у контакт са аранжером Сенадом Дрешевићем, дао му пjесму и идеjу како све да одрадимо, и морам рећи да су прве реакциjе фантастичне. Знао сам да ће бити тако, jер jе та пјесма приjе 15, 20 година била велики хит. Сада смо одрадили малу промjену, ниjе баш у оригиналу да пјесма почне одмах са рефреном. Што се спота тиче такође имамо лијепу идеју али чекамо да се ова ситуација са короном мало стабилизује. Волио бих да то буде снимано вани, да не буде само по локалима и у затвореном простору - казао је Оташевић.

Истиче да је поносан на сваку пјемсу коју је до сада снимио, јер се трудио да бира оне квалитетне.

- Стекао сам име у свијету музике са пјесмом " Срео сам је тужну у малом кафићу", постао сам познат по њој, али сма поносан и на сваку другу коју сам снимио. Иамо сам среће да коjу год пјесму сам снимио добро је прошла код публике. Једна од последњих коју сма снимио, "Добра" коjу сам радио са Банетом Опачичем, "Удара срце y грудима", па сам радио и са Близнацима пар пjесама, са покоjним Рођом Раичевићем, радио сам са познатим и искусним текстописцима и композиторима - казао је пјевач.

Каријеру почео у КУД „Жељезничар"

-Приjе него што сам почео да пjевам играо сам фолклор у КУД "Жељезничар", прво као играч касниjе као пjевач, уjедно сам на тим концертима фолклора играо и између тих кореографиjа сам пjевао. Пропутовао сам са фолкролом пола Европе, то су била прелиjепа дружења, нешто наjљпше што може да се доживи. Сви су моjи почеци везани за то.

Он је открио и који су му наредни планови када је музика у питању.

- У припреми је снимање двиjе пјесме, само да се ово све око короне заврши како би могао све да остварим. Почиње и заказивање свирки, приватних славља, али све нам jе под знаком питања jер смо jедини коjи смо забрањени у Црноj Гори да радимо своj посао. Боримо се, не одустаjемо и надамо се да ће доћи и наших пет минута- закључио је Милан.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 17:41