/ Фото: Архива
30/05/2021 u 14:12 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Миле Кекин најавио: Хладно пиво овог љета долази у Никшић

Чувени загребачки панк рок састав након дуже паузе долази у Црну Гору

Фронтмен загребачког панк рок бенда Хладно пиво Миле Кекин најавио је да ће доћи овог љета у Црну Гору, а да се као једна од локација за концерт помиње Никшић.

Миле се труди да задржи оптимизам по питању одржавања концерта у доба короне.

У разговору за портал Кликс поменуо је свирке на Тјентишту, у Београду и Вршцу.

- Прошле године смо имали тридесетак договорених свирки и све су отказане. Kажу да ко се једном опече, дува и у хладно. Толико пута смо се опекли с коронавирусом да не вјерујем док не станем на бину- каже Миле.

Хладно пиво је у децембру прошле године објавило спот за "Kишну недељу", пјесму која представља најаву за истоимени албум. Добра вијест за обожаватеље је та да је нови материјал снимљен те је преостало још само да сачекају његову објаву.

Kекин је открио да је бенд снимио нови спот у ком ће се појавити мистериозни гост који ће, како тврди, изазвати одушевљење публике.

"Биће то шокантно и невјероватно гостовање. Никад не бисте вјеровали ко ће нам се придружити. Одлучили смо се за једну веселију композицију јер нам је доста катаклизмичких тема. Пандемија, потрес па опет потрес задесили су нас у Загребу у мање од годину дана. Сада неко вријеме желим да пјевам о плажи и финим коктелима. Доста ми је катастрофа- искрен је Миле.

Обожаваоци могу очекивати другачији, али истовремено и јединствени звук Хладног пива на којег су навикли још од 1988. године, када је настао овај легендарни састав.

- Мало модерније, али ипак препознатљиво и енергично. Kад послушам шта смо засад направили чини ми се невјероватно оптимистичан у односу на вријеме у којем су пјесме настале- закључује Миле.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. april 2024 22:53