/ - FOTO: INSTAGRAM
12/01/2023 u 20:19 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Milica Dabović poručila da se ne stidi: Naplatila sam svoje tijelo, kupiću kuću ove godine

Nije to tako sjajno i bajno kako svi misle, niti sam se ja otkrila kako su svi očekivali.. Vidjećemo dokle će to da traje, rekla je Milica

Milica Dabović je u godini za nama otkrila novi način zarade. Prijavila se na platformi za odrasle i od pretplate korisnika odlično zaradila. OnlyFans joj je donio finansijsku sigurnost.

- Potpuno je smiješno kad kažete novi biznis, to je jedna igrica koja može da se igra iz dana u dan, a i ne mora. Tako sam ja nazvala to. OnlyFans je nešto što mi je donijelo novac na brzinu i nešto što će ostvariti moje snove koje sam imala i koje imam. Planiram ove godine da kupim kuću. Nije to tako sjajno i bajno kako svi misle, niti sam se ja otkrila kako su svi očekivali.. Vidjećemo dokle će to da traje”, rekla je Milica Dabović za “Blic”.

Kako tvrdi, ne obraća previše pažnju na negativne komentare, čak ni na kritike da je na skandalozan način čestitala Božić. Podsjećanja radi, Dabovićeva je čestitala praznik snimajući se u haljini bez brushaltera, a grudi samo što joj nisu ispale iz nje.

Ovaj njen potez razbjesnio je mnoge njene pratioce na mrežama, te su joj pisali u komentarima: “Nema dalje stavrno”, “Jako religiozno nema šta”, “Kako te nje sramota da tako čestitaš najradosniji praznik”, “Sramota je ovo što radiš”…

- Čestitala sam Božić na način na koji se osjećam moćno i seksepilno, zdravo, ženstveno, voljeno… Nisam pokazala ništa što bi druge uvrijedilo, svako gleda to svojim očima, rekla je Milica Dabović za Blic, pa dodala da uživa veliku podršku porodice, ali i mnogih muškaraca koji su oduševljeni njenim tijelom.

“Samo sam iskoristila lijepo i zdravo, naplatila sam svoje tijelo koje nosim sa stilom i ne stidim se ničega”, rekla je ona.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 02:43