/ - FOTO: INSTAGRAM
23/03/2023 u 18:19 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Milica Dabović šokirala izjavom: Podržala bih ćerku da otvori OnlyFans

Milica je priznala i da bi, kada bi imala ćerku, podržala njene izbore

Košarkašica Milica Dabović priznala je da je ponovo srećno zaljubljena. Ona je pričala o svojoj porodici i ljubavi, pa je otkrila i kako bi vaspitala ćerku.

- Tata je prodavao stvari iz kuće da bi nas prehranio. Sve bih mijenjala. Sve, kao da sam birala najteže. Najgori menadžer koji može da me pošalje, za najveće pare… Šalješ roditeljima pare, neka su oni srećni, ali da igram. Bila sam 17 igrač, bila sam najmlađa, meni se najmanja šansa dala. Birala bih sve drugačije samo da igram. Zarađivala sam 25.000, davala roditeljima… Bilo bi nam dosta i 10.000 samo da igram- kaže Milica za Kurir.

-Ja sam uvijek išla glavom kroz zid, a Ana je uvijek razmišljala. Ana potpuno ima drugi tip muškaraca od mene. Sve ono što sam ja rekla poslije za moje muškarce to je i ono pričala. Definitivno me je promijenilo 72 dana ostrva… Niko ne može da zna kakva će neka osoba biti. Ja sam davala 10 šansi i to je moja greška. I učim Stefana da ne može tako. Nikada nisam rekla za sebe da mi je život pakao, ali tako jeste. Ja sam srećna imam noge, ruke… Nisam bila ispunjena, ali sada se popravljam- kaže Milica Dabović.

O svom novom momku Milanu, koji je kum Darka Lazića ne želi mnogo da priča.

- O Milanu ne želim mnogo da pričam. Nisam bila zaljubljena u Vanju, to je bilo da probamo, da vidimo da li imamo neki zajednički jezik. Ali desio se Milan. Meni je najvažnije da je on moja sudbina ili moja budučnost. Rano je da pričamo… Kao da me je čekao… Čekali smo jedno na drugo i da vidimo šta nam donosi ovo malo života što imamo. Imamo zajednička interesovanja, energija… Uvijek ću vjerovati u ljubav, ali teško je vjerovati muškarcima… Stefanov otac me je dokrajčio… Sa Vanjom je otišlo kao vjetar, a sa Milanom sam shvatila šta je ljubav, a prije nikada nisam voljela. U miru si, da te muškarac vodi kroz život… Uopšte ne razmišljam o tome… Vjerujem mu, dvoje ljudi se prepoznaju… Ja sam vapila za tim- kaže Milica Dabović.

- Mirna sam, srećna sam… Stabilizovala sam svoj život- iskrena je Milica.

Milica je priznala i da bi, kada bi imala ćerku, podržala njene izbore, kao i to da ima profil na OnlyFans platformi.

- Ćerku bih podržala da otvori profil na OnlyFansu, ne bih voljela da pije i da se drogira i da ide po kafanama. Može da se zaradi od OnlyFansa. Ne mogu da osuđujem druge ljude, ali ja smatram sebe za primjer, tetoviram se, i to mi je jedini porok- kaže Milica za Kurir.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
31. maj 2023 09:39