Милица Павловић / - Инстаграм
15/02/2022 u 08:11 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Милица Павловић има страх од љубави

Ја сам збир свих добрих и лоших ствари које су ми се десиле и свакако да су неке оставиле озбиљан траг на моју личност и формирале страх од љубави, каже лијепа пјевачица

Милица Павловић спада у најљепше и најастрактивније пјевачице на просторима Србије, али до сада није имала превише среће у љубави.

У бројним интервјуима често је говорила да је се мушкарци плаше, међутим, све се промијенило када је упловила у везу са прослављеним спортистом Николасом Савељићем.

Иако свој приватни живот годинама успјешно скрива од од очију јавности, ове информације су ипак процуриле, међутим, да ствари не функционишу добро дало се примијетити за њен рођендан када од дечка чију је породицу наводно упознала, није било ни трага ни гласа.

Недуго потом сазнало се да су раскинули, а као главни разлог наводила се даљина и пословне обавезе које нажалост, нису могли да ускладе.

Лијепа пјевачица тренутно је сама, и ради пуном паром, а прије извјесног времена први пут се осврнула на свој љубавни живот и открила да у њеној прошлости постоје ствари због које је данас неповјерљива према мушком полу.

- Ја сам збир свих добрих и лоших ствари које су ми се десиле и свакако да су неке оставиле озбиљан траг на моју личност и формирале страх од љубави. Прецизније, бојазан од тога да ћу бити остављена, изневјерена, разочарана, понижена и да ће неко обрисати под мојим осјећањима. На прагу пунољетства доживјела сам једну од највећих животних издаја и разочарања у мушко-женском односу, била сам изузетно млада, а та немила епизода на крају ме је довела у ситуацију да моји најближи нису знали како да ми помогну. Након свега што се десило, несвјесно сам подигла зид око себе.

- Са ове тачке гледишта схватам да читаву ситуацију није требало да доживим трагично и дозволим да то до те мјере утиче на мој живот, да се потпуно емотивно закључам, постанем сумњичава, неповјерљива и параноична. Често кажем да тај дио моје прошлости спада у кутију мојих мрачних тајни - испричала је Милица једном приликом.

- Сигурна сам да је то узрок свих проблема када је ријеч о мом ставу према мушкарцима. Имам изузетно негативан приступ према сваком момку који покушава да ме освоји - закључила је пјевачица, а да ли ће се ипак у њеном животу наћи неки прави принц на бијелом коњу, показаће вријеме.

(Wanted)

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
08. maj 2024 23:17