Милица Поповић Јулија / Приватна архива
20/02/2022 u 12:00 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Милица Поповић Јулија о наступу на Беовизији: Угледали смо се на свjетске звиjезде

Пјевачица Милица Поповић познатија под умјетничким именом Јулија такмичиће се са пјесмом "Брзина" на овогодишњем избору за српског представника на Еуросонгу.
-Моjе приjављивање jе било случаjно, иако сам увиjек имала жељу да се поново приjавим међутим задњих година jе то било турбулентно због короне и самог такмичења коjе jе доживjело своj преображаj. Мислим да се сад ово такмичење заправо враћа на велика врата. Моја сарадња са Алеком Алексовим и Ненадом Ћеранићем траје још од прве пјесме "Да`л ти жена зна", и кад су мени презентовали "Брзину" обрадовала сам се. До сада се нисам окушала у тоj врсти музике иностраног звука и има обиље ефеката што ми је био велики изазов. Пристала сам радо да jе отпјевам и чак смо снимили спот не знаjући да ли ћемо проћи на конкурсу. Сачекаћемо наступ на самом фестивалу па ћемо на краjу издати и спот - казала је Милица.

Признаје да је јако узбуђена због самог наступа, а припреме за исти се каже, приводе крају.

-Преузбуђена сам jер нисам дуго година наступала на такоj импозантноj бини. И онда сам загризла велики залогаj са играчима и циjелом сценографијом тако да мислим да ће заиста бити интересантно људима, нешто што нису видjели код нас. То jе све сад у завршноj фази, костим, играчице све ће бити на високом нивоу. Угледали смо се на свjетске звиjезде- открила је Милица.

До љета нови музички пројекти

- После поjављивања на такмичењу, избацићу спот а након тога имам у рукаву спремне наредне проjекте коjе намjеравам до љета да реализуjем. Тако да биће jош пjесама, заиста ће бити пета брзина кад jе моjа кариjера у питању, да уживам са публиком у наступима што приjе.

Пјевачица објашњава и како гледа на конкуренциjу на овом музичком такмичењу.

-Конкуренциjа jе заиста озбиљна ове године, има музичара из различитих бранши, ту су имена попут Аце Лукаса коме сви можемо да завидимо на кариjери, затим Ацо Софрониjевић али моjи фаворити су жене. Женски клан jе издоминирао, на прво мjесто мени је Сара Jо, друго Зорjа, а на треће Анђелина. Људи увиjек гледаjу ово као такмичење али ко код да оде да представља нашу земљу треба да буде поносан на такав успјех- додала је Милица.

Она се присјетила и својих музичких почетака, на које је каже, веома поносна.

-Група jе настала случаjно, била сам средњошколка и игра судбине jе довела мене и моjу наjбољу другарицу Jелену у музички свијет. Естрадни менаџер Гане Пецикоза нас jе узео под патронат и направио дуо Jулиjа и Jулиjа и онда смо кренуле нашу фестивалску кариjеру. То је тада било доминантно и поjавиле смо се на четири фестивала. Једна кратка кариjера која је била само увод у оно што ћу касниjе радити као самостални умjетник. Jако лиjеп период мог живота ког се са радошћу сjећам, али група jе престала да постоjи. Међутим ја сам задржала то име Јулија из практичних разлога, јер Милица има много а овако је лакше ради препознавања - закључила је Милица.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
15. maj 2024 18:35