Милица и инста бака Драгица / Фото: Инстаграм
20/10/2021 u 16:30 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Милица Тодоровић изненадила наjпопуларниjу Инстаграм баку

Пјевачица jе била дио изненађења коjу су за њу припремили њени унуци, а пјесмом "Jа немам други дом" успела jе да наjпопуларниjу баку на Инстаграму доведе до суза

Пјевачица Милица Тодоровић осим што важи за невјероватно талентовану пјевачицу, може да се похвали и да jе jедна од ријетких личности са естраде коjа увијек и свакоме изађе у сусрет. То jе учинила и када се на молбу популарног момка на Инстаграму, Марка Мариjоковића, поjавила на рођенданскоj журци изненађења за његову баку Драгицу.

Пјевачица jе била дио изненађења коjу су за њу припремили њени унуци, а пјесмом "Jа немам други дом" успела jе да наjпопуларниjу баку на Инстаграму доведе до суза.

Чим jе бака угледала Мицу у сали, кренуле су jоj сузе радоснице, а након што jе постала свјесна шта се око ње дешава и ко jоj jе све дошао на журку пала jе Мици у загрљаj. Иначе, бака Драгица позната jе и као наjвећи фан младее пјевачице, а тек недавно имала jе прилику и први пут да jе упозна.

- Кажу да кад нешто jако желиш, то на краjу и буде... И било jе. Замишљао сам све ово баш овако. Да jе она срећна. Да смо ми весели. Да су ту моjи људи. Да тог дана само срећа лети кроз простор и енергично удара сваку особу коjу види - написао jе унук Марко након журке изненађенjа, док jе Мица подијелила неколико снимака уз опис "Баке се наjвише воле".

Наравно, гдје jе добра енериjа ту jе провод загарантован, па су тако бака Драгица и Мица заиграле и колце.

- Без кола нема рођендана или како бака Драгица каже "То jе ћирилица" - написала jе пјевачица.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 04:22