Милош Биковић / - фото: Инстаграм
10/08/2021 u 19:03 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Милош Биковић обjавио фотографиjу са новом дјевоjком

Чека те дјевоjка са зеленом торбицом“, „Нова девоjка?, неки су од коментара испод Биковићеве објаве

Глумац Милош Биковић тренутно ужива на хрватском приморjу одакле свакодневно обjављуjе фотографиjе, а jедном jе посебно привукао пажњу jер многи сматраjу да jе показао нову девоjку.

Након што су га недавно jавно прозвале двије бивше дјевоjке, глумац  jе већ заинтригирао на Инстаграму могућношћу да jе нашао нову дјевоjку, преноси Нова С.

Милош jе позирао у ускоj улици приморског града застао да направи селфи, а иза њега се назире девоjка. Девоjка jе прилично близу, а види се и њена зелена тренди ташна, а мишљење многих jе – да jе хтио да jе нема у кадру, Милош би се сигурно потрудио да jе избјегне.

– Чека те дјевоjка са зеленом торбицом“, „Нова девоjка? – неки су од коментара испод Биковићеве објаве.

Подсјетимо, након што су га двије бивше девоjке jавно прозвале Биковић jе изjавио:

– Увек ћу поштовати девоjке са коjима сам био у неком периоду живота и не волим да говорим jавно о интими. Кад престане љубав или приjатељство, свако од партнера на проведено вријеме може и углавном гледа другачиjе. Моj однос према томе ће увијек бити исти. Прије свега желим да задржим достоjанство и поштовање чак и онда када се о мени буду износиле неистине.

Свако има право да jавни простор користи онако како сматра наjприкладниjе – неко дијелећи своjу интиму, неко своjа професионална достигнућа. То jе питање личног избора, али и личног укуса. Као што постоjи разлог зашто се приватан живот зове “приватан живот”, постоjи и разлог зашто су бивше љубави и односи управо то – бивши“, написао jе Биковић на Инстаграму.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 10:57