/ - GRAND ONLčINE
10/09/2023 u 20:44 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Miloš Bojanić prodaje luksuznu vilu u Crnoj Gori: Kupiću jahtu, kuća je velika obaveza

Ostaće uspomena na moje pjesme i kuće, to su moji spomenici, kazao je pjevač

Miloš Bojanić odlučio je da proda luksuznu vilu u Baošićima koju je nedavno renovirao i u koju je uložio ogromnu svotu novca.

Razlog za to je što tolika kuća donosi i mnogo obaveza.

- Moleri, keramičari i električari su radili samo, a sve ostalo sam ja sam radio. Ostaće uspomena na moje pjesme i kuće, to su moji spomenici. Ja sam čvrsto odlučio da prodam kuću jer sam shvatio da sam sve što sam radio i sagradio, ja sam sebi zadao veliku obavezu. Biti domaćin na svadbi i na slavi i u mojoj kući je mnogo teška obaveza. Iz tog razloga ću je prodati. Razmišljao sam da kupim jednu jahticu da ima sobu, kupatilo, kuhinju, da ima frižider. Imaću tu neku garsonjericu za suprugu i mene. Hoću da budemo na vodi, da ribarimo, da spavamo na moru- počeo je on za “Premijera – Vikend specijal“, prenosi „Telegraf“ i dodao:

- Kuća je prevelika obaveza. Za 12 porodica ja imam obavezu da posvetim makar po 10 minuta za tri mjeseca, ja sam gotov. Žena izdaje u Novom Sadu kuću, ja ovdje… Malo putujemo, malo uživamo… Mikica i Bojana su bili, a Banetove ćerke su velike, punoljetne, imaju momke, završavaju fakultete i tu su sad drugi planovi… Bane je društven, uklapa se sa svojim obavezama…“, otkriva Miloš.

Pjevač kaže da često zaplačem kad pjevam svoju pjesmu ‘Sve sam kule sagradio’.

- To je istina, sebi sam uvijek na poslednjem mjestu… Takav sam ja. I danas za mene nije važno… To je možda greška, a možda i vrlina. Ja volim oldtajmere. Mene zafrkavaju da volim stare automobile i mlade žene, kazao Bojanić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 17:57