/ Фото: Инстаграм
30/10/2021 u 14:33 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Мисица Србије се правда: Извињавам се свом народу, дјевојке су ме искористиле

Да сам знала да је то симбол Велике Албаније, никад га не бих показала, каже Валентина

Мисица Србије Валентина Петровић јутрос се укључила у јутарњи програм ТВ Пинк, правдајући се да није знала о чему се ради, када је са представницама Албаније, Косова и Црне Горе показала руком двоглавог орла- симнбол Велике Албаније.

Петровићева је навела да су је представнице Косова и Албаније наговориле да то уради, а затим је цијелој земљи упутила извињење.

image
Фото: Инстаграм

- Међутим, то је постало тотално другачије. Оне су тражиле да покажем њихов симбол. Чак су ми и дјевојке намјестиле руке, нисам ни знала шта је то. Рекла сам оне покажу то, ја са њима, оне покажу три прста и то је то. Сада се јавно извињавам својој земљи и свом народу. Да сам знала да је то симбол Велике Албаније, никад га не бих показала. Искористиле су ме да се играју, а сада доживљавам и линч новинара из Албаније. Траже и скидање моје главе - казала је она. 

Иако је Петровићева упутила извињење, у јавност је испливала још једна фотографија са сличном позом гдје се Валентина са представницама Албаније и Косова фотографисала у хотелу. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 22:48