/ Фото: SONIA SZóSTAK
07/12/2021 u 09:02 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Моника Белучи: Увијек сам била жена са облинама, не оптерећујем се

Никад нисам била јако мршава, таква сам природно, каже италијанска глумица

Италијанска глумица Моника Белучи у новом интервјуу за магазин Sunday Times Style казала је да се не оптерећује старењем. 

Моника каже да не воли ригорозне тренинге и строге дијете те да их избјегава, али повремено оде на пилатес. Ако улога у филму то захтијева, онда буде на дијети и вјежба, каже, али све у границама нормале.

image
Фото: SONIA SZóSTAK

- Не оптерећујем се. Увијек сам била жена с облинама, никад јако мршава, таква сам природно. И желим остарити на миран начин. Kад имаш 50 или 60 година, немаш исте потребе као кад имаш 20. Промијениш се, као када добијеш дијете, прво њега видиш, ти долазиш на друго мјесто. То нам даје другачију перспективу - рекла је глумица.

image
Фото: SONIA SZóSTAK

Како је истакла, постоји много жена које се осјећају слободно када старе на другачији начин. 

image
Фото: SONIA SZóSTAK

Глумица сматра да се људи морају помирити са старењем.

- Постоји много различитих тренутака у животу. Kад си јако млад, имаш оно што у Француској зову љепоту ђавола, која је сасвим природна. То је љепота младости, љепота биолошког тренутка у твом животу. Но, живот иде даље. Наш изглед стари и с тиме се морамо помирити. Ту не можемо ништа да учинимо. Но, у исто вријеме имамо среће јер ако остаримо, значи да имамо дуг живот. Kако тијело стари, наша душа расте- закључила је Моника. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 17:54