/ foto youtube: Keeping Up With The Kardashians
16/04/2022 u 13:32 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Муке запослених код Кардашијана: Опадала ми је коса

Опадала ми је коса од стреса изгубила за мјесец 10 килограма, то је ужас, додала је она

Џесика ДеФино, бивша запослена сада већ угашене службене апликације Кардашијан-Џенер (Кардашиан - Џенер), још је у марту осудила чланове познате ријалити породице због мале плте коју су јој давали, а сада је открила нове детаље, пише "New York Post".

- Била сам уредница апликација. Радила сам данима, ноћу и викендом, а могла сам приуштити само намирнице из продавнице "Све за долар" - написала је тада на Твитеру, а њена је објава постала вирална, пише Аваз.

У новом чланку за часопис "Vice" она се поново осврнула на своје искуство, а у међувремену је разговарала и са другим запосленима који такође тврде да су били презапослени и премало плаћени.

ДеФино је била радник "Whalerock Industries", дигиталне медијске фирме коју је клан Кардашијан-Џенер ангажирао 2015. да креира њихове апликације.

Свака је сестра покренула апликацију са ексклузивним плаћеним садржајем за претплатнике, а тај им је подухват наводно донио милионе долара прије него што су је угасиле 2019. године.

ДеФино је испричала да је зарађивала годишњу плату од 35.000 долара, те да је након пореза преживљавала са нешто више од 600 долара седмично, што је једва покривало трошкове хране, станарине, рачуна и горива.

- Опадала ми је коса од стреса изгубила за мјесец 10 килограма, то је ужас - додала је.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 07:08