Aco Pejović u Areni Zagreb / -PREMIER MEDIA GROUP
15/02/2024 u 11:30 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Aco Pejović u prepunoj Areni Zagreb uspio da nadmaši nemoguće za praznik ljubavi

Već se šuška, dogodine na istom mjestu

Najveći ljubavni koncert za Dan zaljubljenih je u zagrebačkoj Areni održao regionalni superstar narodne muzike Aco Pejović koji je uspio da nadmaši nemoguće - lični uspjeh od prije tačno godinu dana kada je prvi put rasprodao najveću koncertnu dvoranu u Hrvatskoj i tri i po sata držao dvadeset hiljada posjetilaca u muzičkom delirijumu.

image

Aco Pejović u Areni Zagreb

-PREMIER MEDIA GROUP

Ponovio je to druge godine za redom, a hiljade obožavalaca i obožavateljki svih generacija u glas su pjevali s njim do posljednjeg daha. Slavlje ljubavi i žena u režiji omiljenog muzičara iz komšiluka proželo je dvoranu emocijama od prve pjesme "Jednom se živi", s kojom jeapočeo ljubavnu rapsodiju svojim mega hitovima koji diraju u srce. Njegova nepresušna energija i specifičan vokal šarmiraju publiku gdje god se pojavi, a omiljeni pjevač im se odužuje u potpunosti. Dan zaljubljenih upravo zato Aco Pejović odabrao je za vrhunac nove hrvatske turneje - želio je na godišnjicu prvog zagrebačkog trijumfa da zahvali publici na ljubavi kojom ga neprestano obasipa.

image

Aco Pejović u Areni Zagreb

-PREMIER MEDIA GROUP

Dogodine na istom mjestu

Od skromnog pjevača u jednoj piceriji do i dalje jednako skromnog izvođača koji uživa status najveće regionalne zvijezde narodne muzike prošlo je više od trideset godina. Njegovu jednostavnost, iskrenu emociju i nevjerovatnu moć da glasom dira dušu, publika prepoznaje i nagrađuje u svim najvećim dvoranama u regionu. Prošle je godine Aco na kraju prve trijumfalne noći u hrvatskoj metropoli obećao publici da će se ponovno vratiti, a nakon ovogodišnje maestralne reprize može se slobodno reći da će zagrebačka publika i Aco Pejović i svako iduće Valentinovo provesti zajedno - neumorni u pjesmi, plesu i ljubavi. Sve su glasnija šuškanja da se i na Dan zaljubljenih dogodine Aco Pejović vraća u Arenu Zagrebu u organizaciji promotorske kompanije Lion Events.

Nije tajna da je Aco omiljeni pjevač hrvatskim fudbalskim šampionima Luki Modriću i Dariju Srni, a Modrićeva supruga Vanja cijeli je koncert provela na videopozivu s Pejovićevom suprugom Biljanom.

- Velika mi je čast što sam večeras ponovno nastupao u ovom divnom gradu. Hvala vam divni ljudi, neka vam je srećan Dan zaljubljenih i neka vas prati ljubav i zdravlje. Ljubim vas i volim od srca - poručio je emotivni Pejović.

image

Aco Pejović u Areni Zagreb

-PREMIER MEDIA GROUP

Na vrhuncu koncerta, Acu se kao poseban gost pridružio njegov dragi prijatelj i kolega, pop zvijezda Saša Kovačević, s kojim je otpjevao pjesmu Olivera Dragojevića "Bez tebe", koja je publiku bacila u delirijum. Potom je Saša je izveo svoja velika tri hita, "Slučajno", "Noć do podne" i "Živim da te volim".

image

Saša Kovačević gos Acu Pejoviću u Areni Zagreb

-PREMIER MEDIA GROUP

Nastavio je zatim Pejović da niže svima znane hitove i da se pitala publika a i sam pjevač, koncertu nikad ne bi došao kraj. Nakon posljednjeg povratka na bis velikog kavaljera i markantnog pjevača publika je ispratila uz gromoglasni aplauz, i sporo, ali raspjevano i nasmijano izlazila iz Arene uz komentare kako bolji Dan zaljubljenih u metropoli nisu mogli poželjeti, a za odabrane VIP goste after party u zagrebačkom River Pubu potrajao je do jutra uz nastup energičnog benda Barabe koje je baš Aco lično odabrao da s njim dočekaju zoru.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 03:12