/ -EPA EFE
02/02/2024 u 10:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Akciona komedija „The Lost City" oduševila gledaoce

Pišu da je idealna za opuštanje

Korisnici Netfliksa oduševljeni su akcionom komedijom iz 2022. godine, koja je nedavno stigla na striming servis.

Riječ je o filmu "The Lost City", u kojem glavne uloge imaju Sandra Bulok i Čening Tejtum. Uz njih, u filmu se pojavljuju poznati glumci poput Breda Pita i Danijela Redklifa, koji je u filmu glavni negativac.

Akciona komedija govori o spisateljici Loreti Sejdž koju otimaju dok promoviše svoju novu knjigu, a potpuno neplanirano završava u pravoj avanturi života. U Loretin spas pristiže Alan, inspiracija za glavni lik u njenim knjigama, koji je potpuno drugačiji od fiktivnog lika koji se temelji na njemu. Film je nakon premijere u 2022. godini na Rotten Tomatoesu ocijenjen sa 79 posto od kritičara, a 83 posto od publike. Kao najveći plus filma kritičari su isticali smiješan i simpatičan odnos između glavnih likova, ali i niza drugih sporednih likova koji doprinose humoru cijele priče.

Ova komedija odličan je film za opuštanje, a čini se da tako razmišljaju i gledaoci Netfliksa kojima je film vrlo zabavan. Svoje mišljenje su podelili na X-u, a ovo su neki od komentara na film.

"Upravo sam pogledala The Lost City na Netfliksu. Ako želite da gledate nešto lagano i jednostavno što ima humora, pogledajte ovaj film. The Lost City je urnebesan, ima savršenu glumačku postavu i scenario. Film je 10/10! Nakon gledanja filma osjećaćete se super", glasi jedan komentar.

"Ako mene pitate, ovo je idealan film za opuštanje. Ovo je vjerovatno jedan od smješnijih filmova koje sam pogledao u poslednje vrijeme. Voljela bih da vidim i nastavak ovog filma. Ako vam se gleda nešto zabavno i što će vas opustiti, The Lost City je film za vas", neki su od komentara korisnika X-a.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 15:48