/ -EPA EFE
27/01/2024 u 20:05 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Benedikt Kamberbač odustao od uloge u filmu o Bobu Dilanu

Umjesto njega, Segera će glumiti Edvard Norton

Benedikt Kamberbač, zvijezda Marvelovog filmskog svemira, odustao je od uloge u biografskom filmu o Bobu Dilanu "A Complete Unknown", u kojem Timoto Šalame glumi Dilana.

Kamberbač je trebao da glumi muzičara i aktivistu Pita Segera, ali je odustao od projekta jer ima pretrpan raspored. Umjesto njega, Segera će glumiti Edvard Norton. Film "A Complete Unknown" režira Džejms Mangold, reditelj filmova "Ford vs. Ferrari" i "Logan". Scenario za film napisao je Džej Koks, koji je radio na filmovima "Bande Njujorka" i "Doba nevinosti". Film će pratiti mladog Boba Dilana i njegovu muzičku karijeru u 60-ima, kao i period kada je počeo da svira električnu gitaru i kada je stekao svjetsku slavu. Ele Fening će u filmu glumiti Silvi Ruso, studentkinju i umjetnicu s kojom je Dilan bio u vezi u ranim 60-ima. Norton, kojeg najbolje znamo po ulogama u filmovima "Fight Club", "Primal Fear" i "American History X", glumiće folk pjevača Pita Segera, koji je pomagao Dilanu da se probije u muzičkom svijetu.

Norton je triput nominovan za Oskara, a prošle godine smo mogli da ga gledamo u filmu "Asteroid City" reditelja Vesa Andersona.

Snimanje filma "A Complete Unknown" počinje u martu ove godine u Njujorku.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
10. maj 2024 06:42