/ -JUTJUB/SKRINSOT
12/04/2024 u 11:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Bili Ajliš najavila novi album

Ajliš kaže da neće objaviti nijedan singl prije izlaska albuma

Bili Ajliš najavila je izlazak svog trećeg studijskog albuma "Hit Me Hard and Soft" koji će biti obavljen 17. maja za Darkroom/Interscope Records.

Ajliš kaže da neće objaviti nijedan singl prije izlaska albuma, budući da je zamišljen da se sluša do kraja kao kohezivno djelo.

"Hit Me Hard and Soft" napisala je Ajliš sa svojim bratom i dugogodišnjim saradnikom Fineasom, koji je i producirao album. Osim što će biti dostupan na digitalnim platformama, album će dobiti fizičko izdanje u ograničenim varijantama izrađenim korištenjem materijala koji mogu da se 100% recikliraju. Ajliš je nedavno kritikovala umjetnike koji izdaju više varijanti vinila kako bi povećali prodaju.

"Hit Me Hard and Soft" je njen treći album, posle "When We All Fall Asleep, Where Do We Go?" iz 2019. i "Happier Than Ever" iz 2021. godine. Prošle godine Ajliš je doprinela sa "What Was I Made For?" za film "Barbie", a pjesma je kasnije osvojila Oskara za najbolju originalnu pjesmu, što je drugi put da su Ajliš njen brat Fineas pobijedili u toj kategoriji.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 08:39