/ -RADIO S3
20/01/2024 u 12:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Breskvica i Barbara Bobak ukrstile glasove

Ovaj spoj niko nije očekivao

Jedna od vodećih muzičkih zvijezda današnjice, Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica govorila je o svojim planovima kada je u pitanju karijera, ali i iznenađenjima koje sporema za publiku. Nakon raskida sa Vojažem, Breskvica i Heni postali su sjajan tandem, te kako i sama kaže, nakon dve duetske numere sa kolegom, publika može da očekuje još jedan hit.

-Spremamo još jednu pjesmu koja bi trebalo uskoro da… Pjesma je, zapravo, tu i tamo gotova već. Jako je lijepa i to je ta neka naša trilogija koja se nastavlja. Nas dvoje smo odabrali taj neki pravac da budemo duo što se tih nekih stvari tiče. Tekst će biti isto jako, jako lijep, kao i prethodne pjesme i nešto što možete da slušate kad god, gdje god. Bukvalno mislim da će svima da se dopadne. Spot je kao rimejk jednog od najljepših filmova ikada- rekla je Breskvica na Radiju S3, gdje je i gostovala. Iako nije željela da otkrije sa kim sprema ženski duet, nije imala kuda kada je voditeljka Marija Borović pogodila o kome se radi. -Zašto mi je kroz glavu prošla Barbara Bobak?- kroz smijeh je rekla voditeljka aludirajući na to da Anđela možda želi da snimi duet baš sa njom.

-Nju sam pitala. Energije su nam se poklopile. Imam par pjesama koje bih njoj ponudila, pa eto, kada bude- poručila je mlada pjevačica.

(GRAND ONLINE)

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 07:10