/ -JUTJUB
15/06/2024 u 21:53 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Brus Dikinson objavljuje ograničeno CD izdanje singla „Resurrection Men"

Pjevač grupe Iron Maiden Brus Dikinson najavio je ograničeno izdanje CD-a za svoj novi solo singl "Resurrection Men", koji će biti objavljen 26. jula za BMG.

– Gitarski surf u uvodu – dio Dika Dejla – to sam ja! – objašnjava Dikinson o "Resurrection Men" između datuma na svojoj veoma hvaljenoj prvoj solo turneji po Evropi za dvije decenije.

– Samo smo se zezali sa tremolo postavkom, spustili smo akorde i rekao sam, ‘Ok, to je nekako kul!‘ Bilo je, kao, ‘Šta ako Kventin Tarantino napravi metal ploču?‘ Onda ide nešto drugačije, postanemo malo teški, i uradili smo cio ovaj srednji dio i bilo je, kao, ‘Da li ste upravo otkrili Gizera Batlera u drugom životu?‘ Bilo je kao rani Sannath – ‘Behind The Vall Of Sleep‘.

CD sa tri numere dolazi u preklopnom digipaku i uključuje ograničen broj dvostranih Mandrake "Movie Posters" (375 mm k 285 mm) za porudžbine u pretprodaji samo preko zvanične prodavnice Mandrake Project. Sadrži i ilustraciju iz stripa za epizodu 3, koji će biti objavljen preko Z2 Comicsa 17. jula.

Dvije bonus pjesme sa CD-a, "Afterglov Of Ragnarok" i "Abduction", snimljene su uživo na Dikinsonovom koncertu u Sao Paulu, Brazil, 4. maja 2024. u okviru njegove trenutne svjetske turneje za njegov najnoviji solo album, "The Mandrake Project".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
25. jul 2024 12:46