/ -PLAKAT
22/05/2024 u 13:17 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Damir Kedžo uoči zagrebačkog koncerta objavio ljetnji hit

Damir Kedžo u susret svom 37. rođendanu predstavlja novi singl "Tajna mojih pobjeda" koji miriše na pravi ljetnji hit uz zaraznu energiju i plesni ritam.

Tekst i muziku potpisuje talentovani kompozitor i menadžer Saša Dragić, čiji se rad prepoznaje kao sinonim za kvalitetnu muziku i emotivne tekstove. Za aranžman i produkciju singla zaslužni su Enes Tvrtković i Darko Dimitrov, koji imaju dugogodišnje iskustvo u muzičkoj industriji te su sarađivali s brojnim muzičkim imenima na svjetskoj i regionalnoj estradnoj sceni.

Osim što je "Tajna mojih pobjeda" prava ljetnja poslastica za sve ljubitelje mzike, svojom autentičnošću i izražajnošću, Damir Kedžo obećava kako će ova pjesma biti samo početak uzbudljivog muzičkog putovanja koje će zadovoljiti različite muzičke ukuse publike širom regije. Pjesmu će publika imati prilike uživo čuti već 25. maja na velikom zagrebačkom koncertu u Johann Franku.

"Velika mi je čast bila sarađivati sa Sašom, Enesom i Darkom na ovoj pjesmi, dogodila se super sinergija, nova svježina i ‘novi sound‘, a u emociji uvijek ostajem vjeran sebi. Radujem se vidjeti rasplesanu zagrebačku publiku i po prvi puta uživo izvesti pjesmu!" – rekao je Damir Kedžo.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
15. jun 2024 23:13