Dragana Mirković / -GRAND
23/12/2023 u 11:55 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Dragana Mirković odložila oba koncerta u Areni

Folk diva se oglasila nakon smrtnog slučaja u njenoj porodici

Folk diva Dragana Mirković oglasila se nakon smrtnog slučaja u njenoj porodici, te otkrila da je zbog svega prinuđena da svoje koncerte zakazane za kraj godine odloži.

Naime, pjevačica sa porodicom danas preživljava jedan od najtužnijih dana jer je tokom noći preminula Marta, majka njenog muža Tonija Bijelića.

-Sa neizmjernom tugom prinuđena sam da vam se danas obratim- započela je Dragana. Ona je navela da njena porodica prolazi kroz najteže trenutke i da je zbog toga prinuđena da svoje koncerte otkaže.

-Moja porodica i ja prolazimo kroz jedan od najtežih dana jer smo ostali bez naše drage bake, majke i svekrve Marte. Meni je ovih dana mjesto uz moju porodicu i ma koliko se radovala našem druženju, moram da vas obavijestim da ću odložiti koncertne aktivnosti u sledećem periodu, pa ću i koncerte zakazane u Areni za 29. i 30. decembar morati da pomjerim za 16. i 17. februar. Više od svega sam željela da na najljepši način uz vas koje volim i koji me volite završim godinu i otpočnem svoju turneju, ali sam sigurna da ćete razumjeti zašto je to u ovom trenutku nemoguće. Znam koliko ste se radovali svemu, da su neki od vas pola svijeta proputovali da bi bili uz mene, i potrudiću se da vam to nadoknadim - istakla je.

Takođe, najbitniju stvar je napomenula, a tiče se karata.

-Karte kupljene za prethodne datume važiće za nove termine. U svoje i u ime porodice hvala vam na porukama saučešća, razumijevanja, podrške i ljubavi, neizmerno nam znače. Voli vas vaša Dragana! - navela je pjevačica.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 02:59