Giuliano spreman za Zagrebački festival / -FOTO BY TONćI ČERINA
18/03/2024 u 21:45 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Đulijano spreman za Zagrebački festival: Donosi novu pjesmu posvećenu budućim ljubavima

‘Onoj koja moja zauvik će bit‘ pjeva o ljubavi i romantici

Bivše i sadašnje ljubavi opjevane su u mnogim pjesmama, a sada su i buduće čini se, došle na red. Tako barem ovih dana poručuje Đulijano.

Veliki miljenik publike, ponajviše one ženske, u posljednje vrijeme radio je na novom muzičkom projektu, pod nazivom ‘Onoj koja moja zauvik će bit‘. Sa tom kompozicijom nastupiće na ovogodišnjem 71. Zagrebačkom festivalu, gdje će numeru izveti prvi put uživo.

Vođen neprolaznom ljubavnom tematikom, ponovno je pogodio kombinaciju za novi uspjeh, koji će obilježiti mjesece pred nama, no isto tako i razveseliti mnoge obožavaoce, koji su s nestrpljenjem dočekali nešto novo iz radionice popularnog i simpatičnog Dalmatinca.

- Za ‘Onoj koja moja zauvik će bit‘ mogu reći da je jedna lijepa ljubavna pjesma, jako romantična. Za razliku od mnogih, ne govori o bivšim ljubavima, nego o onoj budućoj. Tako da moram priznati kako jako volim ovu pjesmu i jedva čekam da je čuje napokon i moja publika. Nadam se da će se ljudima svidjeti, ma zapravo, nekako vjerujem da hoće. Hvala još jednom autoru Rudiju Dvorskom što je napravio ovako odličnu kompoziciju, napravljena je baš onako kako treba - poručio je Đulijano.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 16:47