Emir Đulović / - EMIR ĐULOVIć
06/05/2024 u 21:43 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Emir Đulović najavljuje novi hit “Ljubavi”

Prošlo je godinu dana otkako je Emir Đulović osvojio srca publike sa svojim albumom “Živi moje milo”, koji je oborio sve rekorde slušanosti.

Pored hitova poput “Živi moje milo”, pjesme poput “Ambis” i “Pištolj” takođe su naišle na izuzetan prijem kod publike. Međutim, pjesma “Živi moje milo” izdvojila se kao posebna po tome što je osvojila posebno mjesto u srcima slušalaca, što je jasno vidljivo na društvenim mrežama gdje su se korisnici svakodnevno snimali uz ovaj zvuk.

Nastupi Emira Đulovića takođe su bili obogaćeni ovim hitom, koji je publika tražila više puta tokom večeri. Sada, pjevač prelazi na viši nivo najavom svog novog singla, koji nosi naziv “Ljubavi”. Ova pjesma, ispunjena ljubavlju, najavljuje se kao sledeći veliki hit koji će naći put do srca slušalaca širom regiona.

- S nestrpljenjem očekujemo premijeru pesme “LJUBAVI”, verujući da će Emir Đulović još jednom očarati publiku svojim talentom i emocijom koju unosi u svoju muziku. Pratite nas kako biste bili među prvima koji će uživati u ovom novom muzičkom djelu - poručuju iz tima Emira Đalovića.

 

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 01:45