/ -PROMO
25/04/2024 u 11:28 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Glumac iz serije „Breaking Bad" htio da organizuje sopstveno ubistvo

Đankarlo Esposito gostovao je u novoj epizodi emisije "Jim & Sam" na radio stanici SiriusXM gdje je promovisao novu seriju "Parish" u kojoj ima glavnu ulogu.

Naravno, bilo je neizbježno prisjetiti se njegove kultne uloge Gusa Fringa u seriji "Breaking Bad", a glumac je otkrio kako je, neposredno prije nego što je dobio tu ulogu, razmišljao da organizuje sopstveno ubistvo kako bi njegova djeca dobila novac od njegovog životnog osiguranja. Sve se, naravno, promijenilo dobijanjem te uloge nakon čega je postao respektabilan tv glumac koji je poslednjih godina glumio i u hvaljenim serijama kao što su "The Mandalorian" i "The Boys".

Sve to događalo se 2008. godine kada se Esposito našao na ivici bankrota.

– Pitao sam se tada ‘Isplaćuje li se životno osiguranje ako neko počini samoubistvo?‘ Moja supruga nije znala da postavljam takva pitanja. Počeo sam s planom. Ako nađem nekog da me ubije, moja djeca će dobiti novac od osiguranja. Imam četvoro djece. Želio sam da imaju normalan život. Bio je to težak trenutak u mom životu. Doslovno sam razmišljao o samouništenju kako bi oni mogli da prežive. Toliko sam tada nisko pao – objasnio je glumac.

– To je bio prvi nagovještaj da postoji izlaz, ali u tom slučaju ne bih bio dostupan svojoj djeci –dodao je Esposito. – Tada sam počeo da razmišljam da to nije održivo jer bi bol koju bih im nanio trajala doživotno, postojala bi i doživotna trauma. Svjetlo na kraju tunela bila je serija "Breaking Bad".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 11:28