/ -JUTJUB/SKRINSOT
13/03/2024 u 10:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Iskaz ima novi video singl

Pjesma je najava za dugo očekivani album „Lavirinat"

Pred početak proljeća pančevački bend Iskaz svojim fanovima poklanja novi video singl "Ovde i sad"u kom jednu od glavnih uloga ima košarkaš Miroslav Raduljica.

Pjesma je najava za dugo očekivani album "Lavirinat", a u skorijem period bend sprema još dva singla koji će dobiti svoje prateće spotove.

Priča spota prati dvije ekipe, mušku i žensku, koje se jedne večeri klade u to ko koga može da pobijedi u košarkaškoj utakmici. Narednog jutra se održava utakmica gdje ženska ekipa kao iznenađenje dovodi trenera, koji je niko drugi do nekadašnji kapiten reprezentacije Srbije i proslavljeni košarkaš Miroslav Raduljica.

U ulogama ženske ekipe se nalaze: Emilija Šimšić – voditeljka na televiziji Tanjug, Tijana Rašić – članica sastava Sajsi MC, Bojana Racić – dugogodišnja pjevačica benda Iskaz i zaštitno lice Lafayette kabare kluba, Dragana Ilić – nekadašnja pjevačica sastava Ničim izazvan i Ana Brajer – plesačica.

Iza kamere je bio Darko Kovačević koji je sa Iskazom sarađivao i na spotu za "Gori Grad", dok scenario, režiju i montažu potpisuje Zoran Stefanov – Kiza Iskaz.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 10:58