Ivana Popović / -JUTJUB/SKRINSOT
05/04/2024 u 10:00 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ivana Popović Martinović najavila premijeru novog singla: „Iluzija” je priča o opraštanju i pomirenju

Pjesma će premijerno izaći 6. aprila u 10 časova na pjevačicinom Jutjub kanalu

Crnogorska pop pjevačica Ivana Popović Martinović obradovaće svoju publiku novom pjesmom, čija je premijera zakazana 6. aprila u 10 časova na njenom Jutjub kanalu. Tekst za numeru, koja nosi naziv Iluzija napisala je upravo Ivana, muziku je uradio Asim Sarvan, aranžman potpisuje Aleksandar Saša Gajić, dok je za master bio zadužen njen dugogodišnji saradnik Vladan Popović Pop.

U opisu numere ispod najave na svom Jutjub kanalu Ivana je naspisala da Iluzija govori o rastanku, gubitku, ali i pomirenju i opraštanju.

-Ovdje je takođe riječ i o putu ka pročišćenju. Saznanje ka kojem nas vodi Iluzija, da je sve prolazno, podložno transformaciji, čini nas na neki način oslobođenim. Ono što ljudsku dušu liječi upravo jeste otrježnjenje, pročišćenje, opraštanje i pomirenje, a iznad svega ljubav.  U iluzijama kreiramo, mijenjamo, odlučujemo polusvjesno, činimo ponekad i najbolje i najgore. Iluzije nas pokreću,a naša podsvijet zapravo uvijek ima nešto da nam kaže. Kroz polusvjestan doživljaj jakih emocija, u stanju smo da dotaknemo genijalne ideje, da uđemo u dušu, u srce i da gledamo sopstvenim očima kako se podsvijest prikazuje u raznim oblicima i pruža nam nevjerovatne mogučnosti da doživimo, preživimo najteža stanja, ali i da doživimo najbolje stvari. Život umjetnika upravo je baziran na čestom proživljavanju iluzija. Njihov karakter mora biti jak i spreman na udarce. Ali i na mogućnosti da ih kreiraju, zadaju i da istima manipulišu, da nam serviraju razne svjetove i stalno ispituju koliko možemo da podnesemo.

Pjevačica se zahvalila i brojnim saradnicima i prijateljima koji su učestvovali u ovom projektu, ali i svojoj porodici koja joj je velika podrška.

-Hvala svima koji su mi pomogli u jednom od najzahtjevnih projekata do sada. Što su vjerovali u mene, što su i ovu pjesmu zavoljeli na prvo slušanje i jedva čekali spot. Ne mogu da vjerujem da sam ovo izgurala do kraja - napisala je pjevačica ispod videa. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 04:07