Jelena Tomašević / LAZAR RUZIC-LAZAR RUZIC
15/02/2024 u 13:45 h
Iva Vujisić
Jana Vujisić
Iva Vujisić <br/>Jana Vujisić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Jelena Tomašević priredila veče ljubavi Podgoričanima

Nezaboravan koncert u Muzičkom centru Crne Gore

Koliko se podgorička publika uželjela Jeleni Tomašević govori podatak da su skoro tri nedjelje prije koncerta povodom Dana zaljubljenih sve karte za koncert bile rasprodate.

TIme je ovdašnja publika ostavila bez riječi Jelenu Tomašević, koja sinoć nije štedjela glasa da zapjeva najbolje što može i da natjera srce da zakuca jače. A sve to u slavu ljubavi.

Na koncertu u Muzičkom centru Crne Gore pjevačica se sa bendom vraćala i na bis i poklonila im još dvije pjesme.

O lijepim osjećanjima koja je vežu za našu zemlju Jelena je govorila za Dan portal.

Spot za pjesmu "Rano moja mila" sniman u Portonovom, a najavili ste i novu pjesmu za koju je takođe, spot sniman na istoj lokaciji. Zašto baš Portonovi?

- Eto tako se ostvarila spontana saradnja sa njima. Ivan i ja smo radili jedno fotografisanje u Portonovom pretprošle godine za magazin Hello!. Onda smo 2023. godine imali dva nastupa, ja svoj koncert u okviru vinske večeri, a Ivan svoje muzičko-poetsko veče, pa je spontano došlo do tog dogovora da dođem sa svojom ekipom iz Beograda i da snimimo spot. Na kraju su bila dva, jedan je za pesmu "Rano moja mila". Bilo je baš ružno vrijeme, ali sve je to išlo u korist pjesmi jer je naglasilo emocije same pjesme. Drugi spot sam snimila za pesmu koja se zove "Za divno čudo", koju je pisao Sergej Ćetković. Ona je vedre prirode, ima brži ritam i imali smo baš sjajan dan zato što su bili i oblaci i sunce, ali je bilo vedro vrijeme.

Rano moja mila broji skoro pola miliona pregleda. Mislite li da su malo i naši građani uticali na to?

- Mislim da da. Voljela bih i ove godine da malo češće nastupam u Crnoj Gori. Kada mi je izašao prvi album "Pante rei", najviše sam ovdje nastupala i onda je nastalo onako jedno zatišje. Sada se polako vraćam.

Na Zimskoj bajci, na poetsko-muzičkoj večeri Vašeg supruga ste napravili iznenađenje za publiku i pridružili mu se na sceni. Možemo li očekivati još takvih iznenađenja u budućnosti?

-Ivan se uvek trudio da me prozove iz publike da pjevam ili priđe dok šeta kroz publiku i samo mi da mikrofon. E,ovog puta me je pitao da mu gostujem zvanično i 29. marta na koncertu sa Simfonijskim orkestrom Stanislav Binički u MTS dvorani i ja sam prvi put zvanično bila gost poetsko-muzičkoj predstavi Ivana Bosiljčića.

Kakav je život javne ličnosti kada se ugase svijetla reflektora, život majke, supruge?

- Vrlo jednostavan. Ta svakodnevica u stvari je ispunjena brigom o Nini, o Ivanu, o sebi, o svim tim kućnim obavezama koju čekaju svaku ženu. Hvala Bogu, takav mi je i posao da nemam fiksno radno vrijeme, pa sam zapravo svakog dana sa njom, a povremeno kada imam studio, spot, emisiju ili koncert, nisam tu. Ali, većinu svog vremena sam sa Ninom i stvarno mi je drago što smo tako mnogo vremena provele zajedno.
 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 02:42