/ -ANTONIO AHEL/ATAIMAGES/PIXELL
06/04/2024 u 11:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Josipa Lisac najavila koncert u Zagrebu: Biće samo 180 ljudi

Josipa će nastupati u najmanjem kapacitetu u Zagrebu

U zagrebački klub Sax dolazi pjevačica Josipa Lisac koja će nastupati u četvrtak 25. aprila.

Josipa je odlučila održati intimni koncert, na kojem će biti mjesta za samo 180 ljudi. Te večeri, 25. aprila, Sax će biti pretvoren u mali intimni jazz klub, a Josipa će nastupati u najmanjem kapacitetu u Zagrebu, kojeg je imala u posljednjih 20-ak godina. Ulaznice će biti u prodaji od 5. aprila, a u ponudi su 40 sjedećih mjesta, čija cijena će biti 57 eura te 140 ulaznica za stajaća mjesta po cijeni od 42 eura.

Podsjetimo, Lisac je održala koncert 17. februara u Domu sportova u Zagrebu te je tada otkrila da joj je bilo ponuđeno da nastupi u Areni, što je odbila. Mnogi korisnici društvenih mreža su tada pisali da se njena izjava odnosila na Aleksandru Prijović i njezine rasprodate koncerte u zagrebačkoj Areni.

"Moj menadžment je rekao: ‘Josipa, mi smo htjeli Arenu. O, ne. Sad zapravo svi idu u Arenu. Ne, meni naprosto nije tamo mjesto", poručila je Josipa.

Ubrzo nakon toga Josipa je navedene tvrdnje demantovala na društvenoj mreži. "Čitam posljednjih dana zastrašujuće riječi s raznih medijskih portala o uvredi koju sam nanijela Aleksandri Prijović. To nisu moje riječi. Te riječi su izmišljene. One su vaše", započela je Lisac na Instagram profilu. Izuzetno su maliciozne i opasne. Svrha im je da unesu nemir i mržnju među ljude! Zašto se tako veselite nanoseći drugima zlo! Povrijedili ste me. Istovremeno kroz vulgarne naslove povrijedili ste i mladu Aleksandru! Povrijedili ste ljude. Zašto?", rekla je Josipa.

(Net.hr)

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 10:45