/ -JUTJUB/SKRINŠOT
23/01/2024 u 16:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Lusi Lu ne vjeruje da će se snimiti treći dio filma „Čarlijevi anđeli"

Prema navodima New York Posta, glumica smatra da je snimanje trećeg dijela neizvodljivo iz više razloga

Glumica Lusi Lu objasnila je razlog zbog koga vjeruje da se nikada neće snimiti treći dio filma "Čarlijevi anđeli".

Lu je igrala u filmu zajedno s koleginicama Kameron Diijaz i Dru Barimor, a "anđeli" su imali premijere 2000. i 2003. godine. Prema navodima New York Posta, glumica smatra da je snimanje trećeg dijela neizvodljivo iz više razloga.

– Iskreno, ne znam kako bi to bilo izvodljivo. Vremena su se od tada toliko promijenila. U to vrijeme, kada smo se bavili promocijom, žene nikada nisu bile na naslovnici časopisa. Nisu ni znali kako to uraditi. Bilo je tako čudno da žene sarađuju i da se gledaju kao koleginice i prijateljice. Tada je to bio veliki trenutak u vremenu, a sada nije tako – ispričala je Lu.

Ako su vas "Čarliejevi anđeli" nekako zaobišli tokom ovih dvadeset godina (u šta je teško povjerovati), filmovi prate tri žene – Natali (Kameron Dijaz), Aleks (Lusi Lu) i Dilan (Dru BArimor) – vrlo talentovane i opasne agentkinje koje rade za misterioznog Čarlija, s kojim komuniciraju samo preko telefonskih poziva. On ih šalje na različite misije, a one ih uspješno rešavaju zahvaljujući svojoj snalažljivosti, inteligenciji i kombinaciji borilačkih vještina.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 00:18