Marija Mikić u studiju Tončija Huljića / -SKRINšOT/INSTAGRAM
25/03/2024 u 14:30 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Marija Mikić snima pjesmu koju potpisuje Tonči Huljić

Mala Maro, budi ponosna

Mariju Mikić su mnogi glasom i interpretacijom poredili sa pjevačicama grupe Magazin pa i ne čudi poziv lidera ove grupe koji joj je ponudio pjesmu. Iako čuveni hrvatski muzičar i kompozitor, Tonči Huljić, odavno ne radi pesme za druge, za Mariju napravio izuzetak!

Pjevačica se pohvalila na instagramu da je upravo Tonči pozvao i ponudio joj pesmu, što je ona prihvatila sa oduševljenjem, a potom i podijelila sa pratiocima zajedničke fotografije iz studija.

image

Marija Mikić u studiju Tončija Huljića

-SKRINšOT/INSTAGRAM

- I eto tako...Odrastes slušajući muziku koju je ovaj čovek pravio, formiraš svoj pravac i ljubav prema muzici uz njegove melodije, maštas da ćeš nekada ti i otpevati neku njegovu pjesmu. Prvi put mi je njegova melodija i pjesma promenila život kada smo snimili pjesmu "Rano" u novom odijelu. Ovaj put je drugačije. Kada je uslijedio poziv od Tončija nisam znala kako da se javim na telefon. Ako je san, neka me neko uštine. Danas smo snimili pjesmu koja će biti nešto posebno. Hvala Vam što ste mi ukazali povjerenje da pjevam i iznesem Vašu muziku i što ste mi ostvarili san koji sam mislila da će ostati nedosanjan. Ne znam ja kako da opišem ovaj osjećaj! Mala Maro, budi ponosna, napiala je pjevačica.

A potom je objavila par fotografija i snimaka iz studija.

Osim glasom, Marija je pažnju privukla svojim izgledom koji je sada, nakon dva porođaja dovela do savršenstva. Ona je novim izdanjem na koncertu Lexington benda pokazala potpunu transformaciju, a u prvom planu bile su njene duge izvajane noge, vitka figura i kosa koju je ofarbala u platinasto plavu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 05:56