Milica Pavlović / -POSTER
22/12/2023 u 16:45 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Milica Pavlović najavila koncert u Areni Zagreb

Svoju prvu veliku i spektakularnu koncertnu turneju pod nazivom "Lav" Milica počinje sjutrašnjim rasprodatim koncertom u Beogradu

Pjevačica Milica Pavlović najavila je koncert u Areni Zagreb i obradovala publiku.

- Ovu informaciju zna samo nekoliko mojih saradnika. Zbog stresa i priprema za sjutrašnju arenu u Beogradu nisam stigla reći ni članovima porodice. Jako sam srećna jer je moja sljedeća stanica Zagreb, 21. juna 2024. Očekujem najbolju moguću publiku. Zagreb na mene djeluje ljekovito, tako da 21. juna "hajde da se zajedno liječimo ljubavlju". Ljubim vas i volim - rekla je tokom gostovanja na Extra FM.

Tokom 11-godišnje karijere Milica je objavila pet studijskih albuma na kojima su veliki hitovi "Sexy Senorita", "Tango", "Ljubi, ljubi", "Boginja", "Mogla sam", "Hej ženo", "Lav", "Provereno"... Upravo oni donijeli su joj titulu jedne od najpopularnijih pjevačica mlađe generacije u regionu.

Svoju prvu veliku i spektakularnu koncertnu turneju pod nazivom "Lav" Milica počinje rasprodatim koncertom koji se održava sjutra, 23. decembra, u Beogradu. U šou koji je pripremila za svoju vjernu publiku uloženo je 500.000 eura. Uz nju nastupaju članovi benda. Koncert je podijeljen u pet cjelina od kojih svaka nosi svoju snagu i poruku.

- Večeras neću zaspati, nema šanse. Brojim svoje korake, promjene, zaista je sadržajan i složen koncert. Ja sebi uvijek zakomplikujem život, ne znam drugačije, ali mi je bitno da je moja publika zadovoljna, da uživa - kazala je pjevačica.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 09:06