Tribute show Michael Jackson / -PLAKAT
07/02/2024 u 15:30 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Najbolji svjetski tribute show posvećen Majklu Džeksonu 22. aprila u Beogradu

Ulogu Majkla Džeksona na sceni oživljava i Migel Konča

Human Nature Live Show, najbolji sv,etski tribute show posvećen kralju popa Majklu Džeksonu, posle velikih svjetskih scena, prvi put u Beogradu 22. aprila u MTS Dvorani, najavili su organizatori.

Ulogu Majkla Džeksona na sceni oživljava i Migel Konča, koji je priznat kao najbolji imitator legendarnog umetnika.

Koncert će, osim muzičkog, pružiti i izvanredno vizuelno iskustvo evocirajući umjetnički i muzički univerzum Majkla Džeksona zahvaljujući izvanrednoj koreografiji, kostimima, plesačima, pratećim vokalima, vrhunskim muzičarima, a prije svega frontmenu bez premca koji je i glasovno i plesom sposoban da stvori iluziju da je lično Džekson na sceni.

Ono što je posebno je što će publika vidjeti šou koji je Džekson planirao za svoju povratničku turneju This Is It, koju nikada nije održao zbog prerane smrti. Uz originalne koreografije, koje u nekim segmentima prevazilaze zakon gravitacije, publika će uživati u hitovima od Thriller do Billie Jean preko Smooth Criminal do Dangerous.

Inicijativu za ovaj zadivljujući projekat dao je Džonatan Sugarfoot Moffett, legendarni bubnjar Majkla Džeksona, a u djelo je sproveo Aleksandro Sabatini uspjevši da strast miliona Džeksonovih poklonika pretvori u nešto stvarno uz pomoć prije svega Migela Konče, koga su Sony Music i Rolling Stone označili kao zvaničnog imitatora. Osim nastupa uživo, Konča je igrao Majkla Džeksona i u filmu Spomenik Majklu Džeksonu.

Human Nature Live Show je događaj za celu porodicu, koji je proistekao iz iskrenog prijateljstva i zajedničke strasti prema umjetniku koji je ušao u istoriju muzike i nikada nije prestao da pokreće generacije i generacije.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
13. maj 2024 06:01