/ -JUTJUB
01/03/2024 u 12:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Nik Kejv obradio legendarnu pjesmu Edit Pjaf

Strastvenu izvedbu pjesme frontmena The Bad Seeds producirao je Antonof za novu istorijsku dramu koju je kreirao Tod A. Kesler

Nik Kejv podijelio je obradu pjesme "La Vie En Rose" Edit Pjaf iz soundtracka Džeka Antonofa za seriju "The New Look".

Strastvenu izvedbu pjesme frontmena The Bad Seeds producirao je Antonof za novu istorijsku dramu koju je kreirao Tod A. Kesler, a koja je s prikazivanjem krenula na Apple TV+ 14. februara.

Izvorna verzija pjesme "La Vie En Rose" objavljena je kao singl 1947. godine i najpoznatija je pjesma francuske pjevačice Pjaf. Stihovi izražavaju sreću pronalaska prave ljubavi bili su privlačni ljudima koji su se suočavali s poteškoćama tokom Drugog svjetskog rata.

 

 

U više od 10 epizoda "The New Look" donosi "šokantnu priču o tome kako su modna ikona Kristijan Dior i njegovi savremenici, uključujući Koko Šanel, Pjera Balmaina i Kristobala Balenciagu, preživljavali užase Drugog svetskog rata i pokrenuli savremenu modu".

Soundtrack od 10 pesama serije sadržaće obrade pjesama savremenih izvođača s početka do sredine 20. vijeka. Prošlog mjeseca Florence + The Machine podijelili su svoju verziju pjesme "White Cliffs Of Dover", a The 1975 objavili su obradu "Now Is The Hour". Lana Del Rej objavila je svoju obradu pjesme "Blue Skies" Irvinga Berlina.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
12. maj 2024 14:01