/ -INSTAGRAM
30/03/2024 u 16:15 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Otkriven razlog zbog kog se Eva Mendez povukla iz glume: To je bio skoro prećutni dogovor

Ipak, iako je bila glumica pred kojom se nalazila ozbiljna karijera, ona je odlučila da se povuče iz glume i to na vrhuncu svoje karijere, kako bi se posvetila djeci, ali i suprugu, poznatom glumcu Rajanu Goslingu

Poznata glumica Eva Mendez se na vrhuncu svoje karijere povukla iz glumačkog svijeta, a sada je otkriven razlog takve odluke. Eva Mendez je godinama oduševljavala svojim ulogama među kojima su se istakle uloge Roksen u "Ghost rider" i uloga u popularnoj franšizi "2 Fast 2 Furious".

Ipak, iako je bila glumica pred kojom se nalazila ozbiljna karijera, ona je odlučila da se povuče iz glume i to na vrhuncu svoje karijere, kako bi se posvetila djeci, ali i suprugu, poznatom glumcu Rajanu Goslingu. Sada je ona za "Today" progovorila o tome, pa priznala da to nije nešto što je planirala.

– To je bilo skoro kao prećutni dogovor – "okej, on će ići da radi, i ja ću raditi, ali ću ja raditi ovdje" – objasnila je glumica.

– I dalje sam radila. Samo nisam glumila, jer zbog glume morate da idete na lokacije, to vas udalji – dodala je ona, pa istakla koliko je zahvalna što djetinjstvo ćerki provodi uz njih. – Imala sam takvu sreću što mogu da provedem ovo vrijeme s mojom djecom – naglasila je. Ona je takođe navela kako nije istina da po cio dan ostaje kod kuće.

Inače, tu nema mnogo ostajanja kod kuće – rekla je kroz osmjeh.

– Mnogo vozite, svaki dan. Stalno idem da ih pokupim, tamo, ‘vamo. Ona je takođe napomenula kako je jednom prilikom ćerka za nju rekla da je "noćna mama".

– Reći ću vam nešto što mi je jedna od mojih klinki rekla prije oko tri godine. Rekla je nešto kao: "Noćna mama je, na neki način, drugačija" – otkrila je glumica.

– Noćna mama mora da smiri svoj život kad padne mrak. Želite da sve završite dok ne odete u krevet, tako da i dalje imate život, ali svi se naspavaju dovoljno.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. april 2024 23:59