/ -EPA-EFE
14/01/2024 u 13:33 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Poznat datum svјetske premijere filma o Majklu Džeksonu

Film „Majkl" će publici donijeti uzbudljiv i iskren prikaz sjajnog, ali komplikovanog čovјeka koji je postao kralj popa

Priča o Majklu Džeksonu stiže na veliko platno naredne godine. Studio Lajonsgejt je najavio da će biografski film pod nazivom "Majkl" stići u svјetske bioskope 18. aprila 2025. Film "Majkl" će publici donijeti uzbudljiv i iskren prikaz sjajnog, ali komplikovanog čovјeka koji je postao kralj popa.

-Film predstavlja njegove uspone i padove, od njegove ljudske strane i ličnih borbi, do njegove kreativne genijalnosti, koja se ogleda kroz njegove najikoničnije nastupe. Kao nikada ranije, publika će doživјeti uvid u život jednog od najuticajnijih umјetnika koje je sviјet upoznao- naveli su iz produkcije.

Antoan Fukva, poznat po filmu "Dan obuke", potpisuje režiju dok će Majklov bratanac, Džafar Džekson, tumačiti ulogu pјevača. On je, inače, sin Majklovog starijeg brata Džermejna Džeksona.

-Nevјerovatno je koliko je Džafar sličan Majklu. Zvuči kao on, pleše kao on, pјeva, stvarno nevјerovatno. Grejam King, fantastičan producent, pronašao ga je i predstavio mi ga i bio sam oduševljen-rekao je Fukva za Entertejment vikli.

Ovaj biografski film će obuhvatiti sve aspekte Majklovog života, ali još uviјek nije poznato da li će obraditi kontroverze u vezi sa životom pop zviјezde.

Optužbe za seksualno zlostavljanje dјece iznesene su protiv Majkla Džeksona pred kraj njegovog života i nakon njegove smrti. Džekson je preminuo 2009. u 50. godini. 2003. uhapšen je zbog optužbi za seksualno zlostavljanje dјece, ali je oslobođen 2005.godine.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
12. maj 2024 20:25