Dnevna žurka Radija D plus / -DAN
01/05/2024 u 08:00 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Radio D plus proslavlja 21. rođendan: Ostvarili najljepše muzičke želje

Najslušanija radio stanica u Crnoj Gori, Radio D plus, prirediće danas nezaboravno rođendansko druženje, kojim će obilježiti 21. godinu postojanja na medijskom nebu.

Dnevnom žurkom koja će početi u prijepodnevnim satima dobro poznata ekipa, potrudiće se da kao i prethodnih godina dovede atmosferu do usijanja, najvećim hitovima, ali i raznim iznenađenjima i poklonima za svoje vjerne slušaoce. 

Sjajna muzika i dobra energija sa talasa Radija D plus sigurno neće izostati, a urednica Sanda Rakočević obećava, da će uspješnu misiju koja traje već 21 godinu, nastaviti u istom ritmu i sa jednakim žarom, u znak zahvalnosti svima koji su godinama uz ovu radio stanicu. 

- Bićemo u studiju radija D plus, odakle ćemo uključivati i slušaoce, ali muzičke zvijezde koji su bili uz nas svih ovih godina. Inače, 21. godinu smo najslušaniji na medijskom nebu Crne Gore i to nam je posebno zadovoljstvo. Ono što je naša misija je da i ubuduće opravdamo povjerenje svih naših slušalaca, komitenata, a onda i velikih zvijezda. Kao što znate tokom svih ovih godina Radio D plus je prepoznat među izvođačima kao radio sa kojeg kreću premijere gotovo svih pjesama, svih regionalnih izvođača folk muzike. Sa naših frekvencija slušaoci po prvi put imaju priliku da čuju najveće hitove, mi smo ti koji intervjuima pratimo sve muzičke zvijezde i sve intervjue imate priliku da čujete sa naših frekvencija. Takođe, prepoznati smo i kao radio stanica koja je na najbolji mogući način odskočna daska i za nove mlade nade, potpomogli smo u građenju karijera mnogih mladih izvođača jer smo ih mi po prvi put zavrtjeli sa naših talasa, vjerovali u njih i tokom godina podržavali, a većina njih su i dan danas velike muzičke zvijezde - kazala je Rakočević.

Posebnu zahvalnost toko svih ovih godina, kako kaže, duguju slušaocima, koji su prepoznali kvalitet u programu Radija D plus.

-Zahvaljujemo se svima, a posebno slušaocima na velikoj pažnji i podršci tokom ovih godina i na tome što su naša vjerna slušalačka publika, zatim svim izvođačima na ukazanom povjerenju, našim komitentima koji oglašavaju postojanje svojih firmi putem naših frekvencija i samim tim bivaju još uspješniji. Obećavamo da ćemo u godinama koje dolaze biti još bolji i potruditi se da im uvijek pružimo dobar i kvalitetan program i da ćemo i dalje ostati u samom vrhu na medijskom nebu Crne Gore - zaključila je Rakočević.

 

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. maj 2024 21:04