/ -JUTJUB
17/05/2024 u 11:45 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Relja Popović najavio novi projekat „Stro6eri"

Relja Popović najavio je svoj EP za 22. maj, a tizerom koji se našao na internetu zagolicao je mnogima maštu.

Ono što je većina ljudi primijetilo jeste da se u tizeru spominje "Drima" što je Reljino umjetničko ime sa početka muzičke karijere. Zbog tog detalja pojavile su se sumnje da će se na ovom EP-ju naći rep pjesme koje podsjećaju na "starog Relju", a komentari oduševljenih fanova ispod tizera ne prestaju da se nižu.

Svaka čast majstore, jedva sam čekao", "DRIMA je bilo dovoljno da se naježim", "Doživjesmo i to NAPOKON", "Grmeće kao i uvijek, Relja uvijek pokida", bili su neki od brojnih komentara, dok se jedan posebno istakao:

"Zamalo me šok strefi, ako Relja snimi repčinu, ima da digne scenu na jedan viši nivo i pokaže onu pravu stranu repa i kako se nekad radio i kako treba da se radi, samo na moderniji način i vrhunskom produkcijom!", navodi se u jednom od komentara fanova koji s nestrpljenjem iščekuju Reljin novi projekat.

Kako je objavljeno na društvenim mrežama EP će biti dostupan na svim muzičkim platformama 22. maja, a ako je sudeći po emoudžiju koji ide uz najavu, naziv ovog EP-ja će zasigurno imati veze sa jagodom.

Još jedan zanimljiv detalj koji je publika primijetila jeste da u naslovu "Stro6eri", stoji broj šest, pa ih je asociralo na to da će biti šest pjesama.

Očigledno je da je Relja želio da bude misteriozan, pa je prepustio svojim slušaocima da sami otkrivaju fragmente ovog EP-ja i sami sastave "slagalicu".

Da im otkrivanje ide veoma dobro pokazuje činjenica da su već par stvari u vezi ovog muzičkog projekta otkrili, ali da bi poslušali pjesme ipak će morati da sačekaju 22. maj.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
30. maj 2024 05:42