/ -ANTONIO AHEL/ATAIMAGES
23/05/2024 u 11:29 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Romana Panić se vraća na estradu nakon šest godina

Pjevačica Romana Panić na muzičkoj sceni pojavila se prije dvije decenije, a 2018. godine se povukla u medijsku ilegalu, piše Telegraf.rs.

Sada je najavila povratak i istakla da nema osjećaj da je ikada i "napustila" estradu.

- Ja sam 2018. godine napravila pauzu, otišla sam u Italiju i tamo živjela. Željela sam da se ostvarim u nekim drugim ulogama, ali nećemo danas o prošlosti. Sve me je to navelo na neke druge strane i donijelo nove ideje. Imam utisak da nisam nikada nestala jer su tu bili sve vrijeme naslovi i vijesti u medijima - rekla je Romana u "Premijeri", pa najavila povratak:

- Svi mi kažu da me nema dugo, a zapravo me dugo nije bilo samo u Beogradu. Evo, biće me ove sezone, imaćemo dvije varijante nastupa. Jedna će biti akustična, a druga onako bendovska.

Za kraj je otkrila kako uspjeva da održava mladoliki izgled, s obzirom da je na pragu pedesete godine.

- Zdrav način života mi je donio to da danas izgledam slično kao i prije 20 godina. Imam mnogo energije bez obzira što sam u kasnim četrdesetim godinama. Mislim da je to sklop svega, iskustvo i životno i pjevačko. Mnogi čak kažu da nikada bolje nisam izgledala. Sazriš i onda sve to bude jedan paket - rekla je ona.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. jun 2024 08:21