Džoni Dep / -DOMINO
27/03/2024 u 20:20 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Šesti nastavak kultnih "Pirata s Kariba" snimaće se bez Džonija Depa: Nema više Džeka Sparoua

Jednostavnije naći nove ljude nego čekati određene glumce, kazao je producent

Producent "Pirata s Kariba" Džeri Brukhajmer planira ponovo da pokrene popularnu franšizu, ali ne planira povratak Džonija Depa.

Kako prenose strani mediji, producent  je u intervju rekao da se neće oslanjati na Depov povratak. On je otkrio da je jednostavnije naći nove ljude nego čekati određene glumce.

Džeri Brukhajmer je i ranije govorio da Dep neće imati podršku za povratak u šesti nastavak filma, makar ne za glavnu ulogu.

Nakon petog dijela "Dead Men Tell No Tales" iz 2017. godine, Dep je bio upleten u kontroverzno suđenje za klevetu s bivšom suprugom glumicom Amber Hard. Suđenje iz 2022. godine bilo je glavna tema u medijima, jer je Dep uspješno dobio slučaj protiv Hard zbog objavljivanja izvještaja u Vašington Postu u kojem se navodi da je muškarac seksualno zlostavljao.

Uprkos pobjedi u američkom suđenju, Dep je izgubio sličnu tužbu za klevetu protiv Amber Hard u Velikoj Britaniji. Zbog toga je ostao na lošem glasu pa se mnogo pričalo o tome da li treba da ostane dio franšize.

Zanimljivo je da su nedavno kružile glasine o tome da će Depa u filmu zamijeniti mlada glumica i komičarka Ayo Edebiri, a potom su se pojavile nove glasine u kojima se navodi da produkcija Disney ima želju da nastavi saradnju sa slavnim glumcem, ali ni tada nije bila riječ o glavnoj ulozi.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
22. april 2024 11:28