/ -JUTJUB
15/03/2024 u 17:05 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Slovenački bend Lelee predstavio singl „Rane"

Video spot za "Rane" režirao je Edin Suljić, a produkciju potpisuje zajedno sa Anom Joksović

Slovenački indie-rock bend Lelee predstavlja najnoviji singl i video spot "Rane", koji je izašao za slovenačku izdavačku kuću Moonlee Records.

"Rane" je himnična pjesma u prepoznatljivom Lelee stilu, kojeg odlikuju "tiki-taka" izmjene vokalnih linija i šarenih solažica. Pjesma će vas odvesti u vrtlog milozvučnih i bolnih ljubavnih razmišljanja, da bi vas na kraju katapultirala u orbitu, sa osjećajem nepobjedivosti jer – "ništa više ne boli me". Prekrasno i katarzičko sonično putovanje.

Video spot za "Rane", koji je nastao kombinovanjem tehnike skeniranja in stop-motion animacije, režirao je Edin Suljić, a produkciju potpisuje zajedno sa Anom Joksović.

Impresivna zbirka više od 3.000 autentičnih skenova je zahtijevala puno posvećenosti i pažljivog rada, da bi se postigao jedinstven karakter ovog, skoro šestominutnog, video spota.

"Rane" je prva studijska pjesma, gdje za bubnjevima sedi Leon Stoilković, a u isto vrijeme i poslednja pjesma sa klavijaturistom Blažom Gracarom. Pjesmu je snimio i miksovao Robi Bulešić u BearTracks Studiu u Kočevju, Slovenija. Mastering potpisuje Carl Saff.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 13:55