Dubioza kolektiv / Montenegro Beer Fest
28/04/2024 u 10:33 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Spektakl na Montenegro Beer Festu: Na veliku scenu dolazi i Dubioza kolektiv

Prijestonica će zasijati u ritmu vrhunskih melodija jer se Montenegro Beer Fest priprema da ugosti neke od najpoznatijih zvijezda regionalne muzičke scene! Uz već najavljene izvođače, line up-u četvrtog Montenegro Beer Festa pridružuje se i Dubioza Kolektiv, saopštili su organizatori.

Kako su istakli iz Montenegro Beer Festa, oni su sinonim za energične nastupe i zarazne ritmove.

- Njihovi hitovi osvajaju srca fanova, a njihovi koncerti su prava eksplozija pozitivne energije. Na Montenegro Beer Festu oni će nastupiti prvog dana festivala, 26. jula 2024. godine, obećavajući nezaboravno iskustvo svim posjetiocima ovog festivala za sva čula - navode organizatori.

Kako su istakli, pored Dubioze kolektiva, već su najavljeni i još neki izvođači koji će učestvovati na festivalu. Javnosti je poznato da će grupa Kerber otvoriti festival sa svojim legendarnim rok zvukom. Publika na Cetinju uživaće i uz Buč Kesidi, Isaka Šabanovića, Voyage-a kao i NipplePeople grupu koja će svojim energičnim nastupom energiju na Cetinju dovesti do usijanja.

Kerber i Buč Kesidi prvi učesnici Montenegro Beer Festa na Cetinju: Čeka nas još iznenađenja

Ulaznice za Montenegro Beer Fest su već u prodaji od 20. aprila i mogu se nabaviti na gigstix.me platformi, kao i na svim Tobacco S Press prodajnim mjestima.

- Posebna ponuda promo cijena ulaznica traje do prvog maja. Nemojte propustite priliku da uživate u najboljoj muzici, sjajnoj atmosferi i neograničenoj konzumaciji kraft i industrijskih piva na četvrtom Montenegro Beer Festu - ističu organizatori.

Više informacija o festivalu potražite na beerfest.me, jer ovdje nije kraj, poručili su.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
10. maj 2024 20:30