Tamara Vujačić / -SRKRINšOT/INSTAGRAM
05/04/2024 u 20:00 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Tamara Vujačić u polufinalu TV šoua "Pevaj sa mnom": Ishod, ipak, zavisi od žirija

Presrećna sam što ponovo imam priliku da javno pokažem svoj talenat

Pozitivna mišljenja i poruke oduševljenja i dalje pristižu na adresu Tamare Vujačić, mlade crnogorske pjevačice koja je nedavnim nastupom u muzičkom TV šou pokazala svoj talenat  i još jednom dokazala da je rođena za scenu.

U drugoj emisiji šoua "Pevaj sa mnom", Tamara je ostavila žiri bez komentara i izborila plasman u polufinale.

U okviru promocije drugog studijskog albuma, koji će uskoro biti objavljen, pjevač Sloba Radanović odlučio je da, zajedno sa saradnicima, organizuje šou program u kojem će izabrati mladu, nepoznatu pjevačicu sa kojom će snimiti duet. Šou se realizuje kroz četiri emisije, iz dvije emisije prošlo je po pet djevojaka, koje će se u trećoj epizodi, tačnije polufinalu, boriti za prolaz u top pet, tačnije finale.

-  Kada je Sloba Radanović objavio konkurs za show na svom instagram profilu, pomislila sam da je to izuzetna prilika i da može da bude velika odskočna daska u mojoj karijeri. Dopao mi se koncept takmičenja i poželjela sam da okušam sreću u istom - objašnjava Vujačić.

Izborom pjesme, vladanjem na sceni, stajlingom, šminkom, Tamara je zasjenila sve ispred sebe, kako u studiju tako i pred malim ekranima. Zato je najzahvalnija Lazaru Iliću i Slavici Uzelac.

- S obzirom na to da je ovaj show nešto novo i sasvim drugačije od takmičenja na kojim sam učestvovala do sada, imala sam želju da moje prvo pojavljivanje bude posebno i kada je u pitanju izbor pjesme, kao i izbor stajlinga. Zaista sam se potrudila da dam svoj maksimum, da pokažem ono što znam, i da prenesem iskrenu emociju - kaže Tamara.

I dok pohvale stižu, utisci se sabiraju.

- Prezadovoljna sam! Moja porodica i prijatelji su ponosni. Na društvenim mrežama konstantno dobijam komentare i pohvale od ljudi koje ne poznajem, i na tome sam veoma zahvalna jer su i oni prepoznali u meni nešto. Što se tiče komentara žirija, osjećaj je zaista neopisiv, jer su u pitanju profesionalci koji iza sebe imaju godine i godine iskustva - naglašava pjevačica.

Svaka podrška je, kako kaže, podstrek, vjetar u leđa pogotovu na onakav način na koji su oni njoj pružili.

- Osjećam se prelijepo! Presrećna sam što ponovo imam priliku da javno pokažem svoj talenat. Nemam velika očekivanja, ali svakako, imam želju da dam sto posto sebe, i da na kraju nastupa budem sama sobom apsolutno zadovoljna. A kakav će ishod biti, na njima je da odluče - ističe Tamara.

Od Pinkovih zvjezdica, preko Zvezda Granda Tamara je sazrijevala. Na brojnim nastupima doprinijela je dobrom provodu i okušala se u svim žanrovima.

- Kada sam počela da pjevam, pop žanr je bio moj odabir iz razloga što se u njemu najbolje snalazim i najljepše osjećam. Baveći se ovim poslom, zavoljela sam i ostale žanrove, ali je pop zadržao prvo mjesto u mom srcu - ističe mlada pjevačica.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
30. april 2024 11:21