Tamara Vujačić u Tv šou Pevaj sa mnom / -SKRINšOT/TV PINK
04/04/2024 u 18:45 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Tamara Vujačić ušla u top pet djevojaka koje bi sa Slobom Radanovićem mogle da snime duet

Nastupom zvijezde u TV šou Pevaj sa mnom ostavila žiri bez komentara

Crnogorska mlada pjevačica Tamara Vujačić ušla u top pet djevojaka koje bi sa Slobom Radanovićem mogle da snime duetsku pjesmu. Na nastupu u TV šou Pevaj sa mnom, Tamara je ostavila žiri bez komentara i izborila plasman u top pet.

U okviru promocije drugog studijskog albuma, koji će uskoro biti objavljen, Sloba Radanović odlučio je da, zajedno sa saradnicima, organizuje šou program u kojem će izabrati mladu, nepoznatu pjevačicu sa kojom će snimiti duet. Na taj način Sloba će pomoći nekome na trnovitom putu do zvijezda.

U drugoj emisiji šou programa ‘‘Pevaj sa mnom‘‘ Sloba Radanović, Darko Lazić i Marko Drežnjak su opet bili na mukama.

Poslednja takmičarka koja se predstavila izazvala je možda i najbolje komentare. Radi se o Podgoričanki Tamari Vujačić koja je raspametila žiri nastupom i pjevanjem numere ‘‘Još te ima tu‘‘ Milene Ćeranić.

- Ja imam utisam kao da si ti zvijezda...kao da si već poznata! Kao da si izašla tu da promovišeš svoju novu pjesmu. Trudila si se baš, koketirala si i sa kamerom i sa nama. nemam zamjerki, stvarno...pjevanje odlično...bila si super - rekao je Sloba.

Darko Lazić je bio očaran.

- Kada se pojavi jedna ovakva pjevačica sa ovakvim stavom, komentari su bespotrebni. Kao da se pojavila jedna velika zvijezda, po meni to i jesi. Ne znam šta bih još rekao...ovo je više od desetke!

DOk je Marko Drežnjak osim na pjevanje obratio pažnju na kompletan paket,

- Izgledaš fenomenalno...pjevaš predobro! Pjevala si pjesmu Milene Ćeranić koju ja volim. Kako grune grom tako ti gruneš glasom. I ja ti dajem više od desetke - dodao je Marko Drežnjak, prenosi Pink.rs

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 16:48